Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude JUN 100g Ringsted Dun ROYAL 40x45

Varenummer: 4414400

Pude JUN 100g Ringsted Dun ROYAL 40x45

  Pr. stk. 200,-
 
3 anmeldelse(r)

Allergivenlig pude med tætvævet bolster i 100% bomuldscambric. Fyldt med 90% hvide europæiske gåsedun/10% hvide europæiske gåsefjer, i alt 100 g. Bæreevne 10. Vask 60°C. 40x45 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Gåsedunspude
Størrelse: Bredde: 40 cm, Længde: 45 cm, Højde: 4 cm
Fyldvægt: 100 g
Fyld:
90% hvide europæiske gåsedun/10% hvide europæiske gåsefjer
Fyldet er en blanding af gåsedun og fjer, som er store og luftige. Jo højere dunprocent, jo lunere, lettere og luftigere er dynen.
Totalvægt: 150 g
Bæreevne: 10
Bolster:
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion: 1 kammer
Farve: Grå, Logo print, Hvid
Kant: Farve: Grå, Materiale: Satin, Facon: Snorekant
Vask: 60°C
Tørretumbling: ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Miljø- og sundhedsmærkninger:
Oeko-Tex
Oeko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.
Egenskaber: Downafresh,
Nomite
Nomite er din garanti for en allergivenlig dyne, da husstøvmider ikke kan trænge ind gennem bolsteret og ind i dynen. Nomite findes kun til dyner og puder med naturligt fyld.
Højde: Lav
Allergivenlig: Ja

Alle kundeanmeldelser

 
3 anmeldelse(r) |
67% vil anbefale denne vare til en ven. Hver måned trækker vi lod om et gavekort på 500 kr. blandt alle, der skriver en anmeldelse.
Skriv en anmeldelse

Blandt alle, der skriver en anmeldelse trækker vi lod om et gavekort til JYSK. Vi bruger kun e-mailen til at kontakte en vinder.

29/01/2017

Bliver alt for hurtig flad

Puden virker rigtig lækker i starten, men desværre bliver den meget hurtigt flad og skal udskiftes efter knap 6 mdr brug ..

Nej, jeg vil ikke anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Marie By: Struer Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2016

Skøn sag

Dejlig baby/junior pude.

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Helene By: 3050 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/11/2015

Lækker pude

Vi har kun brugt den i kort tid, men virker rigtig lækker og god. Og så er det helt klart betryggende, at den er produceret i Danmark, specielt når den er til små børn.

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Sonja By: Næstved Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

Når du bestiller på JYSK.dk kan du vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

Pakkepost - mindre pakker:

Bestiller du en mindre pakke kan du vælge en af følgende muligheder:

  • Post Danmark til et udleveringssted valgt af dig. 
  • Post Danmark direkte til din bopæl. Er du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du afhente pakken på dit posthus – med mindre du har valgt Flex levering. Ved Flex levering tilkendegiver du over for Post Danmark, at de gerne må stille pakken under et halvtag, i garagen, på terrassen eller lign.
  • GLS til et udleveringssted valg af dig.
  • GLS til en firmaadresse. 

Levering med fragtmand – større pakker:

Har du bestilt en større pakke som kræver levering med fragtmand, kan du få den leveret til din bopæl (kansten) eller tilvælge indbæring eller flexlevering som et alternativ. Du kan vælge mellem faste  4 timers leveringsintervaller enten dag eller aften ved begge leveringsmuligheder.

Click & Collect - afhentning i en JYSK butik: 

Med Click & Collect reserverer du varer på hjemmesiden og afhenter i en JYSK butik valgt af dig. Click & Collect er fragtfrit, og du betaler først for din ordre ved afhentning i butikken. Du vil inden for 2 timer få bekræftet at din ordre er klar til afhentning. Click & Collect er på udvalgte varer som er på lager i en JYSK butik. 

Levering til butik:

Levering til butik tilbydes på et ekstra stort antal varer, da denne service også omfatter vores Online only sortiment. Butikken har ikke disse varer på deres eget lager, og du skal derfor forvente, at der går op til 4-7 dage, inden dine varer er klar til afhentning i butikken. Du betaler for varerne allerede, når du bestiller dem på JYSK.dk. Vi anbefaler derfor, at du vælger Click & Collect, hvis du ønsker at bestille varer, som i forvejen findes i vores butikker og Levering til butik, hvis du ønsker at købe varer fra vores Online only sortiment.

Begge leveringsformer er gratis, men ved Click & Collect kan du hente dine varer hurtigere og du forudbetaler ikke for varen.

Ringsted Dun - Fremstillet i Danmark

Ringsted Dun er gåsedunsdyner og –puder til hele familien i 100% naturmaterialer og udviklet til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet.

Ringsted Dun produceres i Danmark, og produktionen bygger på den dybeste respekt for håndværk, traditioner og hensyn til både dyr og mennesker. Kombinationen af de fineste gåsedun inderst og bløde bomuldsvår yderst sikrer alle i familien den bedste søvn.

Historien om Ringsted Dun begyndte i 1947. Dengang var fjer og dun blot et overskudsprodukt, men i stedet for at smide dunene ud, etablerede Ringsted Dun i et fjerkrævaskeri. Her blev dun og fjer vasket, så det blev perfekt som fyld i dyner og puder. Det er den store erfaring med og viden om fjer og dun, der gør, at Ringsted Dun i dag leverer nogle af de bedste og fineste dyner og puder.

Ringsted Dun er velegnet til husstøvmideallergikere. Dyner og puder er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Ringsted Dun er derudover mærket med NOMITE og Downafresh®.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.