Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Metervare Vådliggerlagen 100cm flonel

Varenummer: 5610000

Metervare Vådliggerlagen 100cm flonel

  Pr. meter 75,-
 
5 anmeldelse(r)

Hvilket lagen skal du vælge?

I vores store lagenguide kan du læse om vores forskellige typer af lagner og få tips og råd til, hvilket lagen du skal vælge. Læs vores lagenguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale: Forside:100% bomuld,Bagside:PU (polyuretan)
Vask: 95°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Størrelse: Bredde: 100 cm
Krymp: 1-3 %
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Vægt: 185 g/m².
Farve: Hvid

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
10/02/2017

Hurtig levering

Fin vare og hurtig levering

Skrevet af: Gitte Krog Lyndorff By: Millinge Alder: 35-44 Køn: Kvinde
31/12/2016

Super godt vådliggerlagen

Med dette vådliggerlagen er jeg tryg når jeg sover ude. Jeg er på rejse i 4 uger og det kunne blive pinligt uden dette lagen

Skrevet af: Jette Ambrose By: Taastrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/01/2014

Kunne være bedre...meget bedre.

Købte dette vådliggerlagen, da mit barn skulle af med bleen. Desværre trænger urinen igennem, så alt må vaskes efter et uheld. Det kan ikke svare sig at spare på denne vare, for det virker ok når der ligger 2 lag ovenpå hinanden.

Skrevet af: MDI By: Vojens
16/01/2014

Vådligger lagner

Disser vådligger lagner er utrolig gode til prisen ....kan snildt vaskes ved 95' gentagende gange.. Man skal til gengæld huske når de tørres i tumbler, ikke og tørre ved for høj varme, da bagsiden ellers vil smelte , og holdbarheden forkortes. Huskes dette så har man lagner i lang tid.....

Skrevet af: Malene Møller By: Viby j
09/08/2017

Kanon

Kanon när dottern slutar med nattblöja!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Carina By: Bohus Alder: 35-44

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.