Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Jerseylagen 80/90x200x35cm hvid

Varenummer: 1602201
BASIC

Jerseylagen 80/90x200x35cm hvid

  Pr. stk. 30,-
 
anmeldelse(r)

Hvilket lagen skal du vælge?

I vores store lagenguide kan du læse om vores forskellige typer af lagner og få tips og råd til, hvilket lagen du skal vælge. Læs vores lagenguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale 52% polyester/48% bomuld
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning * Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Lagen størrelse 80/90x200x35 cm
Krymp 5-7 %
Vægt 105 g/m².
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Farve Hvid
Type Faconsyet lagen
Elastik Elastik i kanten

Alle kundeanmeldelser

 
45 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/02/2019

Super

I forhold til prisen er de alletiders - jeg er overrasket over kvaliteten når man tager prisen i betragtning.

By: Herlev Alder: 35-44 Køn: Kvinde
06/12/2018

For billigt

Alt for tynd kvalitet

By: Søborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/08/2018

Stræk lagner

Super gode fin str.

By: Børkop Alder: Over 65 Køn: Kvinde
03/08/2018

Jersey lagen

Rigtig lækker til prisen og godt syet i hjørnerne

By: Randers NV Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/03/2018

Jerseylagen

God og billigt

By: Nærum Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/01/2018

Lagner

Super dejlig måde at bestille varer på , svarer til billederne

By: Esbjerg N Alder: Over 65 Køn: Kvinde
03/08/2017

God

Disse lagner er rigtig gode til prisen , dog savner jeg at i har alle farver af disse lagner tilgængelig på wepshop og som man kan købe på jeres webshop også !!! Det er for dårligt at man kun kan købe disse lagner i hvid farve på jeres hjemmeside , jeg savner at man kan købe alle farver og størrelser i disse lagner på jeres hjemmeside og ikke kun de hvide lagner !!!

By: Kastrup Alder: 25-34 Køn: Mand
11/05/2017

Sengetøj .

Jeg er meget tilfreds med de varer jeg bestiller hos Jysk . Jeg bestiller ofte sengetøj og har altid fået fine varer.

By: Havdrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
04/05/2017

Super service

Helt i top service Alt fungerede perfekt

By: Nykøbing Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/05/2017

Fornuftige lagner

Havde ikke tjekket ordentligt omkring dette så troede at det var bomuldslagener, men de er ok og god kvalitet trods fejlvurdering.

By: Hvide Sande Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer