Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Frottélagen 140/150x200x35cm hvid

Varenummer: 1600701
BASIC

Frottélagen 140/150x200x35cm hvid

  Pr. stk. 45,-
 
anmeldelse(r)

Hvilket lagen skal du vælge?

I vores store lagenguide kan du læse om vores forskellige typer af lagner og få tips og råd til, hvilket lagen du skal vælge. Læs vores lagenguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale 62% polyester/38% bomuld
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning * Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Lagen størrelse 140/150x200x35 cm
Krymp 5-7 %
Vægt 130 g/m².
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Farve Hvid
Pakket Indeholder 1 lagen
Type Faconsyet lagen
Elastik Elastik i kanten

Alle kundeanmeldelser

 
29 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/12/2018

Vudering på frotelagen

Lagnet er i så ringe kvalitet at efter få dage kom hul i ene hjørne. Alt for småt til 180x200cm seng selvom står er til de mål.. måske i bør tage højde for ALLE har topmadrasser på sin seng . Der ud over går tråde hurtig op i lagnet .. MEGET ringe kvalitet også selvom pris er som er. Ikke penge værd . Ikke et køb gør igen

By: Valby Alder: 35-44 Køn: Kvinde
10/11/2017

Lagen

Rigtige fine, passer som de skal

By: Åbybro Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/05/2017

Dejlige lagner

Dejlige og bløde lagner. Jeg skal helt sikkert have nogle flere. De er nemme at lægge på madrassen. Et minus er, at man kan se igennem de hvide lagner.

By: Glostrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/04/2017

Ikke prangende kvalitet

Tyndt. Får en ekstra stjerne for den lave pris

By: Kastrup Alder: 35-44 Køn: Mand
15/04/2017

Let at lægge på

Dette lagen er let at lægge på og sidder perfekt.

By: Hadsten Alder: 55-64 Køn: Kvinde
12/01/2017

Smart

Nemt, hurtigt og god kvalitet

By: Glostrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
12/12/2016

Lagner

Helt fine til prisen og passer som de skal

By: Kalundborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/11/2016

Worth the price

The material is not the best, but it worth its price

By: Esbjerg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
28/08/2016

Excellent material

Excellent quality and really soft and good to put as a cover. 100 % recommended.

By: Valby Alder: 25-34 Køn: Mand
15/08/2016

Blødt og pænt. Fin kvalitet til prisen

Lagenet er egentligt fint i størrelsen, men elastikken er ikke kraftig nok til min boxmadras. Det gør at lagenet glider op når man sover, hvilket er noget irriterende. Men derudover er det et meget lækkert blødt lagen

By: Ballerup

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer