Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kontinental 90x200 DUNLOPILLO 200

Varenummer: 3240232
GOLD
KAMPAGNE

Kontinental 90x200 DUNLOPILLO 200

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 8000,-
 
0 anmeldelse(r)

En kontinentalseng giver dig en samlet løsning med fokus på design og komfort. Øverst en 8 cm tyk topmadras med åndbar latex og vaskbart strækbetræk. Herunder en 18 cm tyk latexmadras, inddelt i 7 komfortzoner. Nederst en polstret ramme. Inkl. ben. 90x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl: Ekskl.
Matchende gavl: DUNLOPILLO
Total højde inkl. ben: 60 cm
Base
Størrelse: Bredde: 90 cm, Længde: 200 cm, Højde: 23 cm
Polstring: 140mm purskum 25kg/m³
Materiale: Strækbetræk
Bolster: 100% polyester
Farve: Sort
Topmadras
Madrastype: Topmadras
Størrelse: Bredde: 90 cm, Længde: 200 cm, Højde: 7 cm
Topmadraskerne:
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kernekvalitet: 70 kg/m³
Kernehøjde: 5 cm
Quiltning: 180g/m³ polyester + 8mm purskum
Materiale: Strækbetræk
Bolstermateriale: 100% polyester
Farve: Hvid/sort
Vask: 60°C skåne
Skummadras
Madrastype:
Latex
madras
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Størrelse: Bredde:90 cm.Længde:200 cm.Højde:18
Hårdhed: Fast
Kerne:
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kerne komposition: 70% naturlatex/30% syntetisk latex
Kernekvalitet: 80 kg/m³
Kernehøjde: 16 cm
Zoneinddelt: 7
Materiale: Strækbetræk
Bolstermateriale: 100% polyester
Farve: Sort
Ben og meder: Inkl. ben
Højde på ben/meder/hjul: 12 cm
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Garanti: 25 års madras garanti
Vægt: 61 kg

Alle kundeanmeldelser

 
0 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Dunlopillo - Hvad naturen har skabt, har vi gjort perfekt - siden 1929

Dunlopillo® er en kollektion af madrasser, dyner og puder i højeste kvalitet, designet til at give dig den optimale nattesøvn.

Madrasser og topmadrasser er fremstillet med latex, der giver dig anatomisk korrekt aflastning af ryggen, mens du sover. Latex er naturligt blødt, fleksibelt og åndbart.

Den første Dunlopillo madras blev fremstillet i 1920'erne af Dunlop Rubber Company. I dag er Dunlopillos sortiment udvidet med puder og sengeløsninger, og Dunlopillos produkter er fortsat kendt for uovertruffen komfort og holdbarhed. Produktionen foregår med vægt på bæredygtighed samt respekt for miljø og mennesker.

Dunlopillo produkter er allergivenlige, da væksten af bakterier og husstøvmider hæmmes af latex. Produkterne er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.