Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kontinental 160x200 BASIC C5

Varenummer: 3241478
BASIC

Kontinental 160x200 BASIC C5

  Pr. stk. 2750,-
 
330 anmeldelse(r)

En kontinentalseng giver dig en samlet løsning med fokus på design og komfort. Øverst en 4 cm tyk topmadras med vaskbart strækbetræk og purskum. Herunder en vendbar springmadras med bonell-fjedre 110/m², polstret med purskum. Nederst en polstret ramme. Inkl. ben. 160x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl: Ekskl.
Matchende gavl: BASIC H5
Total størrelse inkl. ben: Bredde: 160 cm, Længde: 200 cm, Højde: 56 cm
Base
Størrelse: Bredde: 160 cm, Længde: 200 cm, Højde: 21 cm
Bolster: 100% polyester
Farve: Grå
Springmadras
Størrelse: Bredde: 160 cm, Længde: 200 cm, Højde: 17 cm
Emballering: Rulle/vakuumpakket
Hårdhed: Medium
Fjederindlæg:
Bonell
Bonnel-fjedre medvirker til en fast og relativ ufleksibel madras.
Fjeder/m²: 110
Bolstermateriale: 100% polyester
Polstring: 20mm purskum 30kg/m²
Farve: Grå
Topmadras
Madrastype: Topmadras
Størrelse: Bredde: 160 cm, Længde: 200 cm, Højde: 4 cm
Topmadraskerne: Purskum
Kernekvalitet: 22 kg/m³
Kernehøjde: 2,5 cm
Quiltning: 200g/m² polyester
Materiale: Strækbetræk
Bolstermateriale: 100% polyester
Farve: Hvid
Vask: 30°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Strygning: Må ikke stryges
Instruktion: Betræk vaskes
Ben og meder: Inkl. ben
Højde på ben/meder/hjul: 14 cm
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Vægt: 68 kg

Alle kundeanmeldelser

 
330 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/11/2018

Fin seng

Fin service ved levering. Komfortabel og pænt udført. Let at samle.

Skrevet af: Bitte Vilstrup By: Stege
15/11/2018

Seng

Bestemt ikke god meget dårlig og ligge i har fortrudt købet

Skrevet af: Bettina Nielsen By: Viborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
20/08/2018

Komfortabel seng

Den er god at sove i, der er dog lidt noget der skal samles før den kan benyttes

Skrevet af: Mya By: Kalundborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
05/08/2018

God service

Som altid - god service fra Jysk. Kvalitet svarer til prisen.

Skrevet af: Else Nielsen By: Svendborg Alder: Over 65 Køn: Kvinde
29/07/2018

Fem stjerner til kontinental basic C5

Super dejlig seng, kvalitet for pengene.

Skrevet af: Annette Hansen By: Støvring Alder: 55-64 Køn: Kvinde
05/05/2018

Rigtig god seng!

Da min seng gik i stykker, skulle jeg jo have en ny seng. Og jeg er så glad for denne her! Den er helt perfekt, både med blødhed osv. Har ikke længere ondt i ryggen eller lænden.

Skrevet af: Majbritt By: Vejen
05/04/2018

10/10

Sengen kom i 2 pakker, selve madrassen rullet ind i plast og topmadrassen indpakket i plast. Ingen problemer med at få den op af trapperne. Super nem og samle og jeg stinker virkelig til og samle! Madrassen er ikke for hård og ikke for blød. Det er en god højde. Og alt i alt er jeg super duper tilfreds med købet! :-)

Skrevet af: Demet By: Rødovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
26/03/2018

Fin seng

Fin og pæn seng. Den lugter dog meget syntetisk i flere uger, hvilket er et stort minus. Stellet skal samles, sengen kommer ikke færdigmonteret - blot som info.

Skrevet af: Rikke By: Charlottenlund Alder: 45-54 Køn: Kvinde
14/02/2018

ok seng.

Syntes det er en lækker seng, men jeg blev ærligt skuffet over farven da vi modtog den. Den er meget blågrå end lysegrå :-( og blot efter 3 uger var der dannet et stort hul ned i madrassen.

Skrevet af: Claissa By: 3480 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
13/02/2018

5 af 5

Med den her kontinentalseng får man virkelig noget for pengene. Jeg købte to styk som var en gave til hvert af mine børn. De har været meget tilfredse med dem og siden haft nattesøvn uden forstyrrelser. Faktisk ledte min kone og jeg lidt rundt på nettet og læste blandt andet den her kontinentalseng test som kommer ret godt ind på hvad man skal holde øje med når man skal købe en ny kontinentalseng. Det er virkelig value for money med den her seng! (Y)

Skrevet af: Lars Michelsen By: Aalborg Alder: 35-44 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.