Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Fam.køjeseng VESTERVIG 75/120x200 natur

Varenummer: 3100090

Fam.køjeseng VESTERVIG 75/120x200 natur

  Pr. stk. 2299,-
 
anmeldelse(r)

Massivt træ. Passer til spring- og skummadrasser. Inkl. sengelameller. Ekskl. madrasser. B75/120 x L200 x H131 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale Massiv gran
Behandling
Klar lak
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Natur
Størrelse samlet Bredde: 207 cm, Højde: 131 cm, Dybde: 139 cm
Frihøjde under sengeramme 22
Udslået liggemål Bredde: 75 cm, Længde: 200 cm
Madras størrelse Bredde:75/120 cm, Længde:200, Maksimum højde:12
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 26 cm, Længde: 202 cm, Højde: 8 cm
Rart at vide Ekskl. madrasser, Passer til spring- og skummadrasser, Inkl. sengelameller
Maks. madrastykkelse i øverste køje 12 cm
Vægt 52 kg
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
8 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/11/2018

Perfekt løsning

Vi har været glade for sengen, bruge til en teenager på 16 og en på 11. Fantastisk løsning uden at fylde for meget

By: Næstved Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/07/2018

Overgang s seng

Vi købte sengen da min søn på ni har rigtig svært ved at sove alene, men mor også har brug for sin egen seng. Derfor er denne seng den perfekte seng for vores familie

By: Egtved Alder: 45-54 Køn: Kvinde
04/05/2018

Super konstruktion. Smart og solid.

Den giver 3 sovepladser på mindst mulig plads, er let at samle, men udvalget i madrasser med de specielle mål sengen har.

By: 7400 Alder: Over 65 Køn: Kvinde
20/01/2018

Dårlig Kvalitet

Har købt vestervig køjeseng men de bruger meget lim træ som er gået i stykker/knækket meget hurtig.Boret hule passer ikke eller der er slet ikke boret på den.Meget skuffet over dette.

By: Viborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/06/2018

Helt OK seng

Ingen problemer med oppsettet. Grei kvalitet til den prisen.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 5225 Alder: 35-44 Køn: Mand
26/03/2018

Køyeseng VESTERVIG 75/120x200cm

Dette er et billig produkt og kvaliteten er i samsvar med det. Pakken inneholdt en feilmerket og dermed feilpakket del. Feilen ble greitt nok rettet.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Trondheim Alder: Over 65 Køn: Mand
23/01/2018

Familiekøye

Syns det var en dårlig seng som var oppskrapet før jeg fikk pakket den ut, og uten noen form for brukeranvisning fulgte med, heldig for meg så er vell jeg litt mere handy og ingen problem for meg, men for de som ikke skjønner et oppsett vil slite med å sette den sammen

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 8640 Alder: 35-44 Køn: Mand
19/06/2018

Disappointed.

lovely bed frame spoilt by mattresses supplied that are supposed to be for the bunk bed which leave a gap at each end through which the slats can be seen. All other bunk beds bought in the past are supplied with mattresses that fit end to end and no gaps.

Oprindeligt skrevet på jysk.co.uk

By: Harrogate Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.