Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

GOLD E5 skum elevationsseng 140x200

Varenummer: S324457

GOLD E5 skum elevationsseng 140x200

Kampagnen gælder til og med: 04.04.2019

Købt separat 11697,- Pr. sæt 6999,-
 
anmeldelse(r)

Eksklusiv elevationsseng med trådløs fjernbetjening. 1 vendbar springmadras med to hårdheder og pocket-fjedre 250/m². Madrassen er inddelt i 7 komfortzoner, hvilket giver en unik, ergonomisk korrekt støtte. 1 topmadras, 4 cm tyk med kerne af purskum. Vaskbart strækbetræk med let quiltning. 1 elevationsbund. Ekskl. ben og gavl. 140x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Højde ekskl. ben/meder 33 cm
Gavl Ekskl.
Matchende gavl GOLD H20, GOLD H20 høj, GOLD H25

Alle kundeanmeldelser

 
7 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/02/2019

Virker som rigtig god kvalitet

En af de fedeste senge jeg har prøvet

By: Egaa Alder: 45-54 Køn: Mand
28/08/2018

Fantastisk seng!

Man sover virkelig godt i denne seng. I form af mit arbejde er jeg meget stille siddende på et kontor og har i den forbindelse døvet med ondt i ryggen i flere år. Sengen har hjulpet mig meget, så nu kan jeg være mere aktiv og jeg forsøger at leve en sundere livsstil. Sengen og en aktivitetsmåler med skridttæller har hjulpet mig utrolig meget!

By: Århus Alder: 35-44 Køn: Mand
25/02/2018

god seng

Man sover godt i denne seng

By: 8700 Alder: Over 65 Køn: Kvinde
13/02/2018

Lækker seng

Value for money seng som klart kan anbefales. Vågner frisk hver morgen. Jeg måtte dog <a href="https://lendme.dk">Låne penge</a> til at købe sengen.

By: København Alder: 45-54 Køn: Mand
22/01/2018

Hjælper på ryggen

Jeg har fået utrolig meget <a href="https://casperhessellund.dk/massage-kolding/">massage</a> men en ny seng var løsningen :)

By: Kolding
15/01/2018

God til sommerhuset

Vi havde brug for en <a href="https://startpakke.com/bedste-elevationsseng-5-gode-elevationssenge/">billig elevationsseng</a> til vores sommerhus. Denne passer rigtigt fint til det behov vi har i sommerhuset :-)

By: Odense Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/01/2019

Anbefales

Er veldig fornøyd med denne sengen, sover mye bedre nå.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Haugesund Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.