Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

GOLD E40 latex elevationsseng 120x200

Varenummer: S346346

GOLD E40 latex elevationsseng 120x200

Kampagnen gælder til og med: 28.03.2019

Købt separat 15297,- Pr. sæt 13999,-
 
anmeldelse(r)

Eksklusiv elevationsseng med trådløs fjernbetjening. 1 vendbar springmadras med multipocket-fjedre 500/m². Madrassen er inddelt i 5 komfortzoner, hvilket giver en præcis, optimal støtte. 1 topmadras, 8 cm tyk med kerne af åndbar latex, som effektivt leder overskydende varme væk. Vaskbart strækbetræk med blød, kraftig quiltning. 1 elevationsbund. Ekskl. ben og gavl. 120x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Højde ekskl. ben/meder 39 cm
Gavl Ekskl.
Matchende gavl GOLD H20, GOLD H20 høj, GOLD H25

Alle kundeanmeldelser

 
17 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/02/2019

Kvalitetsseng til fornuftige penge

Hej Har købt denne seng og det er det bedste køb længe. Sover fortræffeligt i denne superseng fra Jysk.dk Tusind tak for en super seng og [url=https://hurtiglaan.nu/]hurtig[/url] levering Kan varmt anbefales ;-)

By: Nakskov Alder: 45-54 Køn: Mand
07/08/2018

Kan anbefales

Denne seng kan "varmt" anbefales. Havde ikke lige pengene til den men fandt hurtigt penge til den her Hurtiglaan.nu Så kan anbefales hvis man har ondt i ryggen

By: Nakskov Alder: 45-54 Køn: Mand
19/07/2018

Fantastisk komfort

Jeg har på ingen måde fortrudt købet af denne fantastiske seng. Fantastisk komfort!! Jeg havde ikke umiddelbar råd til at købe den, men med lidt hjælp herfra fik jeg hurtigt hurtigt finansieringen på plads - og den forbedrede søvnkvalitet har været alle pengene værd :-)

By: Billund Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/03/2018

God og solid seng

Min kæreste og jeg har lige købt den seng og vi er rigtig glad for den! Vi havde ikke regnet med at vi kunne få råd til den med vi har været heldige at spare en del penge på vores forsikring tli bil og så fandt vi et godt og billig lån. Og ja, pludselig havde vi råd til den. Vi kan klart anbefale andre at købe sengen!

By: København S Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/03/2018

Kan klart anbefales!

Det her er den bedste seng jeg har sovet i. Jeg købte først en væsentlig billigere seng lige da jeg var flyttet hjemmefra, som var fra Ikea. Havde den i et par år, hvor jeg så efter købte den her super behagelige seng. En varm anbefaling herfra.

By: Herning Alder: 25-34 Køn: Mand
16/03/2018

Bedst til prisen

Det her er uden tvivl den bedste elevationsseng jeg har sovet i. Når man er på SU, så er det godt at man kan få kvalitet til en fornuftig pris. Jeg har været MEGET glad for den her seng.

By: Ålestrup Alder: 15-24 Køn: Kvinde
28/02/2018

Super dejlig seng ;-)

I forbindelse med vores renovering af vores hus, fik vi både <a href=https://www.gulvafslibningpriser.dk>slebet vores trægulve</a> samt <a href=https://www.gulvafslibningpriser.dk>købt et sprit nyt TV</a> og så skulle vi selvfølelig også have en ny seng nu vi var i gang med at fyre penge. Vi har aldrig sovet bedere ;-)

By: Hvidovre Køn: Kvinde
22/01/2018

God seng

Jeg har i flere år sovet i en dårlig seng. Efter jeg vandt et større beløb hos https://casinochecking.com/da/ fik jeg endelig taget mig sammen til at købe den nye seng. Skønt. Sengen er fantastisk og meget komfortabel - jeg er meget glad :-)

By: Køge Alder: 45-54 Køn: Mand
08/01/2018

God komfort

Dejlig seng, vi købte 2 både til sønnen og til konen og jeg. http://gode-laan.dk/

By: Tønder Alder: 35-44 Køn: Mand
30/10/2017

Kan varmt anbefales!

Jeg plejer at være ret kræsen mht. valg af seng, men denne har imponeret mig og sjældent har jeg sovet så tungt og været så frisk om morgenen. Måske er den dyr, men finansiering kan findes gennem Jysk selv eller gennem f.eks. <a href="https://moneybanker.no/">Moneybanker</a>. Og man fortryder sjældent en investering i mere energi om morgenen og bedre søvn.

By: Ikast Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.