Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 600g ORKIDE extra varm 135x220

Varenummer: 4001751
GOLD

Dyne 600g ORKIDE extra varm 135x220

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 24999,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig dyne i særklasse med 100% islandske edderdun, i alt 600 g. Edderdunsdynen er vores mest eksklusive dyne. På stejle fjeldsider indsamles de sjældne dun fra edderfuglens reder, når ællingerne har forladt dem. De fine, bløde dun har en uovertruffen isoleringsevne, som giver en let og samtidig varm dyne. Det utroligt lækre bolster i 100% bomuldsbatist er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Syet i kassetter med kanalvægge, så dunene isolerer uden kuldebroer. Bæreevne 16. Inkl. opbevaringstaske. 135x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Edderdunsdyne
Størrelse Bredde: 135 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt 600 g
Fyld
100% islandske edderdun
Edderdun indsamles ved håndkraft og er meget sjældne. Disse fine dun har det største luftindhold af alle dun, hvilket giver den absolut bedste isoleringsevne. Jo koldere et klima fuglene har levet i, jo bedre er kvaliteten af dunene. Edderdun er de dyreste og mest eksklusive dun, der findes.
Bæreevne 16
Totalvægt 1250 g
Bolster
100% bomuldsbatist
Bomuldsbatist er den finest vævede type bomuld, og bruges som bolster til dyner med de fineste duntyper, så selv de mindste dun ikke kan trænge igennem. Batist formår samtidig at forhindre husstøvmiders indtrængen på grund af den meget tætte vævning.
Konstruktion Kassettesyet med indre kanalvægge
Farve Creme
Vask Nej
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Professionel kemisk rens i tetrachlorethen og alle opløsningsmidler, der er anført for symbolet F - mild proces
Vedligehold Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% bomuldssatin, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Indpakning Opbevaringstaske
Isoleringsevne Ekstra varm
Allergivenlig Ja
Garanti 15 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
7 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
12/01/2019

Spitzenklasse

Som at ligge i en sky ,utrolig let og varm.

By: Kibæk Alder: 55-64 Køn: Mand
01/01/2016

Dyne

Det er en lækker og dejlig varm dyne så hvis du fryser om natten og vil have en god varm dyne så er den her du skal købe i jysk

By: Klarup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
30/09/2015

Den bedste ever

Den allerbedste dyne jeg nogensinde har prøvet :) Klart 5 therner herfra

By: lyngby Alder: 25-34 Køn: Mand
19/06/2015

Rolls Royce :)

Du vil altid se frem til at skulle i seng - selv om det er med dig selv ;-)

By: Kalmpenborg Alder: 35-44 Køn: Mand
08/04/2015

Edderdune

Den vil Anbefale til alle.

By: Greve Alder: 45-54 Køn: Mand
15/01/2015

fantastisk dundyne

Det er en fantastisk dejlig dyne Let, behagelig og var at ligge med Den smyger sig ind til kroppen

By: Herning Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/06/2017

Ikke i toppklasse

Funka bra som tisseklut

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 5264 Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer