Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 1040g NC SILKDREAMS varm 135x220

Varenummer: 4135151
KAMPAGNE

Dyne 1040g NC SILKDREAMS varm 135x220

Kampagnen gælder til og med: 30.04.2017

Pr. stk. 2699,- 2 for 2699,-
 
4 anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med 100% langfibret morbærsilke, i alt 1040 g. Den holdbare, langfibrede silke forbliver jævnt fordelt i dynen og har en lang levetid. Silke er fra naturens side antibakteriel, temperaturregulerende og fugtabsorberende. Blødt bolster i 100% bomuldscambric. Vask 30°C. Inkl. opbevaringstaske. 135x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Silkedyne
Størrelse: Bredde: 135 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt: 1040 g
Fyld: 100% langfibret morbærsilke
Totalvægt: 1800 g
Bolster:
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion: Mønsterquiltet
Farve: Hvid
Vask: 30°C skåne
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Naturlig tørring: Liggetørring
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Kant: Farve: Lyseblå, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger:
Oeko-Tex
Oeko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.
Indpakning: Opbevaringstaske
Isoleringsevne: Varm
Allergivenlig: Ja
Garanti: 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
4 anmeldelse(r) |
100% vil anbefale denne vare til en ven. Hver måned trækker vi lod om et gavekort på 500 kr. blandt alle, der skriver en anmeldelse.
Skriv en anmeldelse

Blandt alle, der skriver en anmeldelse trækker vi lod om et gavekort til JYSK. Vi bruger kun e-mailen til at kontakte en vinder.

30/03/2017

Super dejlig

Jeg har lige købt denne dyne og er super glad for den. Den er let at "have på" og holder varmen på en fin og behagelig måde. Kan varmt anbefale den. Servicen, da jeg ringede og spurgte ind til den, var i absolut top. Alt i alt er jeg meget tilfreds.

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Gwen Elie Ottzen By: Frederiksberg C Alder: 55-64 Køn: Kvinde
29/01/2016

DRØMMEDYNE

Elsker simpelthen min nye dyne..den er meget let, hvilket måske kunne blive en udfordring, men nej..den er skøn og vil klart anbefale den til alle...

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Marianne Bach KirkmAND By: kOLDING Alder: 45-54 Køn: Kvinde
31/05/2015

Fantastisk

Jeg har haft mange gode dyner, men den her slå alt, let og behagelig men dejlig varm selv når man som jeg altid sommer og vinter sover med åbne vinduer

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Susanne Knudsen By: Ballerup Alder: Over 65 Køn: Kvinde
27/08/2014

God dyne

God og varm

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven
Skrevet af: Ivan Kalashniko By: Sæd

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Pick up in store – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Drop shipment – betaling

Via drop shipment har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller via drop shipment bliver varerne sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.