Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 1040g NC SILKDREAMS varm 135x220

Varenummer: 4135151

Dyne 1040g NC SILKDREAMS varm 135x220

Pr. stk. 2699,- 2 for 3999,-
 
3 anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med 100% langfibret morbærsilke, i alt 1040 g. Den holdbare, langfibrede silke forbliver jævnt fordelt i dynen og har en lang levetid. Silke er fra naturens side antibakteriel, temperaturregulerende og fugtabsorberende. Blødt bolster i 100% bomuldscambric. Vask 30°C. Inkl. opbevaringstaske. 135x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Silkedyne
Størrelse: Bredde: 135 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt: 1040 g
Fyld: 100% langfibret morbærsilke
Totalvægt: 1800 g
Bolster:
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion: Mønsterquiltet
Farve: Hvid
Vask: 30°C skåne
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Kant: Farve: Lyseblå, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger:
Oeko-Tex
Oeko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.
Indpakning: Opbevaringstaske
Isoleringsevne: Varm
Allergivenlig: Ja
Garanti: 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
3 anmeldelse(r) |
100% vil anbefale denne vare til en ven. Hver måned trækker vi lod om et gavekort på 500 kr. blandt alle, der skriver en anmeldelse.
Skriv en anmeldelse

Blandt alle, der skriver en anmeldelse trækker vi lod om et gavekort til JYSK. Vi bruger kun e-mailen til at kontakte en vinder.

29/01/2016

DRØMMEDYNE

Elsker simpelthen min nye dyne..den er meget let, hvilket måske kunne blive en udfordring, men nej..den er skøn og vil klart anbefale den til alle...

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven

Var anmeldelsen nyttig?

Skrevet af: Marianne Bach KirkmAND By: kOLDING Alder: 45-54 Køn: Kvinde
31/05/2015

Fantastisk

Jeg har haft mange gode dyner, men den her slå alt, let og behagelig men dejlig varm selv når man som jeg altid sommer og vinter sover med åbne vinduer

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven

Var anmeldelsen nyttig?

Skrevet af: Susanne Knudsen By: Ballerup Alder: Over 65 Køn: Kvinde
27/08/2014

God dyne

God og varm

Anbefaling: Ja, jeg vil anbefale denne vare til en ven

Var anmeldelsen nyttig?

Skrevet af: Ivan Kalashniko By: Sæd

Levering

Når du bestiller på JYSK.dk kan du vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

Pakkepost - mindre pakker:

Bestiller du en mindre pakke kan du vælge en af følgende muligheder:

  • Post Danmark til et udleveringssted valgt af dig. 
  • Post Danmark direkte til din bopæl. Er du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du afhente pakken på dit posthus – med mindre du har valgt Flex levering. Ved Flex levering tilkendegiver du over for Post Danmark, at de gerne må stille pakken under et halvtag, i garagen, på terrassen eller lign.
  • GLS til et udleveringssted valg af dig.
  • GLS til en firmaadresse. 

Levering med fragtmand – større pakker:

Har du bestilt en større pakke som kræver levering med fragtmand, kan du få den leveret til din bopæl (kansten) eller tilvælge indbæring eller flexlevering som et alternativ. Du kan vælge mellem faste  4 timers leveringsintervaller enten dag eller aften ved begge leveringsmuligheder.

Click & Collect - afhentning i en JYSK butik: 

Med Click & Collect reserverer du varer på hjemmesiden og afhenter i en JYSK butik valgt af dig. Click & Collect er fragtfrit, og du betaler først for din ordre ved afhentning i butikken. Du vil inden for 2 timer få bekræftet at din ordre er klar til afhentning. Click & Collect er på udvalgte varer som er på lager i en JYSK butik. 

Levering til butik:

Levering til butik tilbydes på et ekstra stort antal varer, da denne service også omfatter vores Online only sortiment. Butikken har ikke disse varer på deres eget lager, og du skal derfor forvente, at der går op til 4-7 dage, inden dine varer er klar til afhentning i butikken. Du betaler for varerne allerede, når du bestiller dem på JYSK.dk. Vi anbefaler derfor, at du vælger Click & Collect, hvis du ønsker at bestille varer, som i forvejen findes i vores butikker og Levering til butik, hvis du ønsker at købe varer fra vores Online only sortiment.

Begge leveringsformer er gratis, men ved Click & Collect kan du hente dine varer hurtigere og du forudbetaler ikke for varen.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.