Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne BABY 250g høie ALLERGO 67x100

Varenummer: 4415000

Dyne BABY 250g høie ALLERGO 67x100

  Pr. stk. 200,-
 
18 anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med antibakterielt fyld af silikoniserede, spiralformede Allerban-hulfibre, i alt 250 g. Fibrene forhindrer støvmider og bakterier i at formere sig. Blødt bolster i 100% bomuldscambric. Vask 60°C. 67x100 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Fiberdyne
Størrelse: Bredde: 67 cm, Længde: 100 cm
Fyldvægt: 250 g
Fyld:
100% silikoniserede, spiralformede polyester-hulfibre
Hulfibre er hule indeni og har derfor en bedre isoleringsevne, større fugttransport og større komfort end massive fibre. Spiralformede hulfibre indeholder mere luft og isolerer derfor bedre end almindelige hulfibre. Silikonebehandlingen gør fibrene mere smidige og glatte. Herved undgår man, at fibrene filtrer ind i hinanden, hvilket giver en let og luftig følelse.
Totalvægt: 375 g
Mærkevare: Allerban
Bolster:
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion: Bølgequiltet
Farve: Hvid
Vask: 60°C
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Kant: Farve: Lysegrøn, Logo print, Striber, Hvid, Materiale: Bomuld, Facon: Kantbånd
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber:
NAAF
,
Quallofill Allerban
Produkter der bærer dette mærke, er blevet analyseret af Norges Astma- og Allergiforbund for at sikre, at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.
Quallofil® Allerban® hulfibre indeholder Allerban, et aktivt stof der beskytter mod støvmider, svamp og bakterier. Effekten bevares selv efter vask.
Isoleringsevne: Varm
Allergivenlig: Ja
Garanti: 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
18 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
20/12/2017

Lækker dyne

En super lækker dyne som er god til at holde Barnes temperatur, så de ikke får det gør varm eller fryser. Vi er yderst tilfreds

Skrevet af: Anita By: Kruså Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/09/2017

God pris og god kvalitet!

Fin dyne med 10 års garanti Super tilbud og rigtig god kvalitet

Skrevet af: Line Liv Berg By: Randers Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/08/2017

LÆKKER dyne!

Jeg var i starten lidt skeptisk over en "billig" dyne, men beskrivelsen af allergivenligheden og de ting jeg havde hørt om den, så købte jeg den til vores pige. Den er simpelthen SÅ god! Vores ellers kampvarme pige sover så godt med den og sveder ikke som med alt andet. Den bliver ikke flad og kedelig. Skøn dyne som uden tvivl skal opgraderes, når den snart skal hedde junior. Derudover er prisen lige så god.

Skrevet af: M By: Herning Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/04/2017

Babydyne

Så lækker babydyne

Skrevet af: Heidi By: Lille skedsved, Ejby Alder: 35-44
26/02/2017

Rigtig god

Den virker rigtig god og blød.

Skrevet af: Anne Birn By: Århus Alder: 35-44 Køn: Kvinde
12/01/2017

Baby dyne

Føles lækker, god kvalitet og god betjening.

Skrevet af: Jeanette Olsen By: Odense S Alder: 45-54 Køn: Kvinde
19/08/2016

Lækker kvalitets dyne

Super lækker og let dyne men stadig varm :) Kan klart anbefales

Skrevet af: Mille Gaarde By: Herlev Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/04/2016

Helt fin dyne til prisen

Udmærket dyne til prisen. Fin kvalitet.

Skrevet af: Mette By: Aarhus
04/04/2016

God dyne

God dyne helt klart gå efter det mærke.

Skrevet af: Simone By: Slagelse Alder: 15-24 Køn: Kvinde
17/02/2016

God billig og allergivenlig

Rigtig god babydyne- nem at vaske og tørrer uden at det går ud over kvaliteten.

Skrevet af: Julie A By: Thisted Alder: 25-34 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Høie - Rum til at drømme siden 1850

Høie er kendetegnet ved høj kvalitet, et hjerte forankret i Skandinavien og et ønske om at give dig rum til at drømme.

I mere end 160 år har Høie of Scandinavia sat sit Skandinaviske præg på soveværelser med dyner, puder, sengesæt, madrasser og plaider af højeste kvalitet.

Størstedelen af Høie dyner og puder produceres i Norge. Hver dag producerer fabrikken i Brekstad dyner og puder med allergivenligt fiberfyld og kvalitetstestede europæiske dun og fjer. Derudover har Høie en designafdeling, der udvikler sengetøj, dyner og madrasser.

Høie produkter er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Høie producerer også dyner og puder, der er anbefalet af NAAF – Norges Astma og Allergiforbund.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.