Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Silkedyner stormer frem

26.06.2012

Stadig flere og flere kunder vælger dyner med silkefyld. Det mærker JYSK, som nu lancerer en helt ny silkedyne, der bekæmper bakterier og regulerer temperaturen, så du sover endnu bedre.

Der er rift om silken. De seneste år har et støt stigende antal danskere valgt silke som det foretrukne fyld i deres dyner, og derfor lancerer JYSK nu NordicComfort Silk Dream silkedyne, der er en dyne inden for naturlige silkedyner.
Den nye silkedyne er en kølende sommerdyne og helt unik, da det vaskbare silkefyld er både anti-bakterielt og temperaturregulerende.
»Vi vil i JYSK gerne være eksperter inden alt til en god nats søvn, og vi fokuserer løbende på nye varer. Nu introducerer vi denne silke-dyne, hvor fyldet aktivt er med til at sikre en fornuftig temperatur igennem hele natten, så man sover rigtig godt,« fortæller Søren Nissen, Product Manager, Duvets & Pillows i JYSK.

Sundere søvn gennem forskning
Silke er et naturligt skabt materiale, men gennem forskning er det lykkedes JYSKs leverandør, NordicComfort, at styrke silkefibrenes naturlige sundhedsegenskaber til et meget højt niveau. Og disse fibre, der hedder SilkFX, kommer kunderne til gode i denne dyne.
»Vi er både glade og stolte over at kunne tilbyde vores kunder denne vare. Jeg er overbevist om, at den bliver en succes,« fortæller Søren Nissen fra JYSK.
Med den nye Silk Dream-dyne tilbyder JYSK en attraktiv mulighed, som både fremmer en sund og naturlig søvn samt reducerer de natlige svedeture.

Silkedyne JYSK

Yderligere information:
JYSK: Product Manager, Duvets & Pillows Søren Nissen, 89 39 76 22
NordicComfort: Medstifter Daniel Galle, 88 32 78 80 eller dg@senature.com

Lars Larsen åbnede sin første butik i 1979. I dag er JYSK en international koncern med 2.000 butikker i 34 lande og cirka 17.000 medarbejdere. JYSK ønsker at være et godt tilbud for alle og har en ambition om at blive udbredt i hele verden. Koncernen ejes af Lars Larsen, og den årlige omsætning er på cirka 18,5 milliarder kroner.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.