Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Fortrydelses- og bytteret

Returner dit køb når som helst.

Hos JYSK er det nemt at returnere eller bytte en vare, hvis du skifter mening. 

Vi refunderer det fulde beløb – uden tidsbegrænsning – på varer, der returneres med købsdokumentation. Det gælder, uanset om varerne er købt i en butik eller online. 

Bemærk venligst: 

  • Hvis du ikke har købsdokumentation (bon eller faktura), tilbyder vi at bytte til en anden vare eller et tilgodebevis.
  • Hvis du returnerer en vare, der er beskadiget eller brugt på en måde, der i betydelig grad forringer dens værdi, forbeholder vi os ret til at reducere godtgørelsen.
  • Specialfremstillede varer såsom metervarer, madrasser eller garderobeskabe i specialmål har generelt en reduceret returneringsværdi.
  • Vi refunderer fragtomkostningerne ved købet af varen. Omkostningerne til returfragt dækker du selv.
  • Ved GOLD madrasser har vi en 100 dages prøveperiode. Læs mere på Prøv en GOLD madras

Vær opmærksom på, at omkostningerne ved ekstra services som fx indbæring ikke bliver returneret, hvis leveringen er gennemført.

Annullering af ordre inden levering

Hvis du ønsker at annullere din ordre på JYSK.dk, inden du modtager den, skal du kontakte JYSK Kundeservice. Du skal oplyse dit ordrenummer for at aftale returnering af varer og fragtomkostninger. Hvis du endnu ikke har accepteret leveringen af ordren, vil du ikke blive opkrævet ekstra for returneringen.

Sådan returnerer du dine varer købt i en JYSK butik eller på JYSK.dk

Du kan bytte eller returnere dine produkter i en af vores JYSK butikker over hele Danmark og dermed undgå fragtomkostninger. Medbring varen til en JYSK butik, om muligt i den originale emballage. Husk en udskrift/kopi af fakturaen. 

Hvis du i stedet vil have JYSK til at arrangere returneringen, skal du udfylde Returformularen eller kontakte JYSK Kundeservice. I dette tilfælde dækkes fragtomkostningerne ved returneringen af dig selv.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.