Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET

Er du, eller en du kender, vild med PAW Patrol? Lige nu har du muligheden for at vinde en eksklusiv pakke med PAW Patrol, der blandt andet består af det populære PAW Patrol sengesæt.

Du kan vinde:

  • 1x PAW Patrol sengesæt
  • 1x PAW Patrol sæt med klistermærker
  • 1x PAW Patrol gaveboks, så du kan lave dine egne smykker
  • 1x PAW Patrol skabeloner til at tegne med
  • 1x PAW Patrol ’bubble tennis’
  • 1x PAW Patrol plaster

Deltag i konkurrencen via vores Facebook-side – find konkurrencen her.
Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle os, hvorfor du er vild med Paw Patrol. Skriv dit svar i kommentarfeltet i Facebook-opslaget.
Konkurrencen slutter søndag 7.6.2020 kl. 23.59. Vi trækker en heldig vinder af PAW Patrol-pakken mandag 8.6.2020. Vinderen får direkte besked på e-mail.
Medarbejdere i JYSK A/S samt deres husstande og familier kan ikke deltage i konkurrencen.

Om Paw Patrol

Paw Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heldemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble og Skye, der ledes af en teknisk kyndig 10-årig dreng, der hedder Ryder.
Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. De modige Paw Patrol-hvalpe er redningshunde i træning. Hver hvalp er inspireret af et rigtigt job som brandmand, politi eller bygningsarbejder.
Når problemer rammer Adventure Bay, er de klar til at hjælpe til – uanset hvor stor opgaven er, finder de altid en løsning. Intet job er for stort, ingen hvalp er for lille!