Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tøjstativ SKOVLUNDE sort

Varenummer: 3811209

Tøjstativ SKOVLUNDE sort

  Pr. stk. 399,-
 
25 anmeldelse(r)

Luksustøjstativ i sortlakeret og kromfarvet metal. B117 x H165 x D59 cm

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Materiale: Krom, Metal
Behandling:
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve: Sort, Krom
Størrelse samlet: Bredde: 117 cm, Højde: 165 cm, Dybde: 59 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 67 cm, Længde: 118 cm, Højde: 6 cm

Alle kundeanmeldelser

 
25 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/09/2017

Det vipper. Meget.

Vi var i Jysk og så en udstillingsmodel der vippede; det ene ben er ca. 1 cm. for kort. Det troede jeg skyldtes, at der var tale om en demomodel, som har været udsat for lidt af hvert... men nej. Mit nyudpakkede stativ har nøjagtigt samme fejl. Ikke hvad jeg forventede, da jeg valgte et af de dyreste stativer herinde.

Skrevet af: Louise By: Silkeborg Køn: Kvinde
31/07/2017

Dårlig kvalitet

Efter mine erfaringer, er stativet ikke pengene værd. Jeg har købt det to gange, og begge gange, var stativet beskadeliggjort. Det passede ikke sammen og malingen var faldet af nogle steder. Jeg vil desværre ikke anbefale det.

Skrevet af: Mads Henckel By: Birkerød Alder: 15-24 Køn: Mand
25/07/2017

Dårlig

Lever ikke op til forventningerne, ikke stabil nok til prisen.

Skrevet af: Birgitte Lund By: Sønderborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
09/07/2017

Skævt/dårlig finish

Stativet står møjhamrende skævt samt dårlig finish ved skruehuller hvor det samles. Skruehovederne stikker ud

Skrevet af: Henrik By: 7000 Fredericia Alder: 45-54 Køn: Mand
04/07/2017

SKÆVT

Stativet er skævt - og derfor ikke til at samle. Det vipper og skruerne passer ikke i hullerne. Slet ikke den kvalitet man forventer sig af et 400- kroner dyrt stativ!

Skrevet af: Mille By: Vejle Alder: 15-24 Køn: Kvinde
13/02/2017

Fin til prisen

Stativet er godt til prisen. Det var nemt at samle, og det ser også pænt ud for et low price tøj stativ. Vil mene at det er et af de bedre stativer i den prisklasse

Skrevet af: Ida Lydolph Bojsen By: Frederiksberg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2017

Så flot

det er er fantastisk tøjstativ, fylder ikke meget, ser flot ud og er stabilt. god kvali.

Skrevet af: unknown By: Ringsted Alder: Under 15 Køn: Kvinde
20/01/2017

Tøjstativ Skovlunde

Enkelt design

Skrevet af: Mette Sørensen lorenzen By: Dyssegård Alder: 45-54 Køn: Kvinde
09/08/2016

Super kvalitet

Rigtig fin kvalitet til pengene. Det er stabilt og der er små skjulte hjul i den ene ende.

Skrevet af: Anja Schultz By: Kolding Alder: 35-44 Køn: Kvinde
19/07/2016

Rigtig fint stativ

Fint gedigent stativ.

Skrevet af: Marie Lousie Danielsen By: Frederikssund Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.