Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tøjstativ JERSLEV justerbar metal

Varenummer: 3811217

Tøjstativ JERSLEV justerbar metal

  Pr. stk. 100,-
 
129 anmeldelse(r)

Metal. Justerbar højde. B90 x H100/175 x D45 cm

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Materiale: Metal, Plast
Behandling:
Malet
Malede møbler er malet med maling af meget høj kvalitet, som specielt er beregnet til udendørsmøbler. Det betyder blandt andet, at møblerne er modstandsdygtige i alt slags vejr. Skulle træet vride eller give sig, følger malingen med, hvilket betyder, at det ikke skaller af.
Farve: Sort, Krom
Størrelse samlet: Bredde: 90 cm, Højde: 100/175 cm, Dybde: 45 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 21 cm, Længde: 91 cm, Højde: 6 cm

Alle kundeanmeldelser

 
129 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
26/01/2017

Du får hvad du betaler for.

Dette er anden gang jeg køber dette stativ.., siden jeg akut skulle bruge et tøjstativ til mine skjorter.., i begge tilfælde har tværstangen været 1-2 cm for lang., hvilket resultere i at stativet bliver skævt. Det holder så længe det holder og er kun til lette ting såsom skjorter.., jakkesæt, jakker og andre tungere ting kan det ikke klare. Stativet bør ikke købes som permanent løsning.

Skrevet af: Casper By: København Alder: 25-34 Køn: Mand
01/10/2016

100% 100kr vrd

Den er alle pengene vrd, og mere til. Stativet er dejligt smalt og kan holde en masse tj, tasker og sko. Er pnt tilfreds

Skrevet af: Maria By: Eg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
01/10/2016

100% 100kr vrd

Den er alle pengene vrd, og mere til. Stativet er dejligt smalt og kan holde en masse tj, tasker og sko. Er pnt tilfreds

Skrevet af: Maria By: Eg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/03/2017

стойка за дрехи

На допустима цена, хубаво качество, лесно сглобяване. Практична е, купих я преди горе-долу месец, следващ ден видях същата в бриколаж, но с по-лошо качество и с 5 лв по-скъпа- 25лв. Вижте само.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: Иван А. By: Пловдив Alder: 15-24 Køn: Mand
01/10/2015

стойка за дрехи

Стойката е много удобна ,защото заема малко място ,а побира доста дрехи.А колелцата я правят лесна за местене където си пожелаем.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: Даниела Райкова By: Горна Оряховица Alder: 35-44 Køn: Kvinde
18/05/2017

stalak za odjecu

veoma sam zadovoljna stalkom za odjecu kao i kompletnom uslugom .

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: Sanela Mandic By: Prijedor Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/08/2016

Konsktrukcija jako losa

Stalak moze drzati jedva tri vjesalice, u protivnom se raspada. Jako los proizvod na ciju funkcionalnost nikako ne racunajte.

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: Tihana V By: Banja Luka Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/03/2017

Věšák

Spokojenost, splní svůj účel

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Miroslav By: Město Albrechtice Alder: 45-54 Køn: Mand
23/02/2017

vesak Jerslev

jednoduchy a prakticky vesak na saty

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Lucie By: pardubice Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/09/2016

věšák

tyto věšáky jsou pro nás prima pomůckou na šetrné uskladnění modelů v našem skladu. Díky nim je vše přehledné a rychlé.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: El By: Vsetín Alder: 25-34 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.