Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tøjstativ JERSLEV justerbar metal

Varenummer: 3811217

Tøjstativ JERSLEV justerbar metal

  Pr. stk. 100,-
 
224 anmeldelse(r)

Krom. Med justerbar højde. B90 x H100-175 x D45 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale: Metal, Plast
Behandling:
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve: Sort, Krom
Størrelse samlet: Bredde: 90 cm, Højde: 100/175 cm, Dybde: 45 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 21 cm, Længde: 91 cm, Højde: 6 cm

Alle kundeanmeldelser

 
224 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
08/04/2018

Tøjstativ

Benene kan ikke fastspændes helt, så med tiden vil de knække i afstandstands-stykket og/eller i bolten. Nem og enkel at samle. Billigt produkt, som kan bruges til en hurtig og midlertidig løsning, uden at hænge for tunge ting derpå.

Skrevet af: Paw Noer By: Horsens Alder: 45-54 Køn: Mand
12/02/2018

kun til små ting

Hvis man tænker at bruge den som en midlertidig løsning eller et lille stativ til børnetøj kan den være fin ellers er den lidt halv-dårlig for den holder højst i et år og det er dét. jeg har haft stativet i et halvt år og den ene side bliver ved med at falde ned fordi skruen til stangen ikke har noget at sidde bestemt fast på men bare skal masses ind i stangen. Så enten køb et andet eller bor hul i stangen som jeg har gjort.

Skrevet af: Sofie Moestrup By: næstved Alder: 15-24 Køn: Kvinde
16/01/2018

Tøjstativ

Ok en god måde hvis man ikke har plads til skab ,det er økønomisk billig måde at opbevarer sit tøj på

Skrevet af: Elsebeth krogh By: Vejle Alder: Over 65 Køn: Kvinde
13/09/2017

Ustabilt tøjstativ

Tøjstativet vælter let, også selvom der ikke hænger særligt meget tøj på det.

Skrevet af: Tina By: 2500 Valby
26/01/2017

Du får hvad du betaler for.

Dette er anden gang jeg køber dette stativ.., siden jeg akut skulle bruge et tøjstativ til mine skjorter.., i begge tilfælde har tværstangen været 1-2 cm for lang., hvilket resultere i at stativet bliver skævt. Det holder så længe det holder og er kun til lette ting såsom skjorter.., jakkesæt, jakker og andre tungere ting kan det ikke klare. Stativet bør ikke købes som permanent løsning.

Skrevet af: Casper By: København Alder: 25-34 Køn: Mand
01/10/2016

100% 100kr vrd

Den er alle pengene vrd, og mere til. Stativet er dejligt smalt og kan holde en masse tj, tasker og sko. Er pnt tilfreds

Skrevet af: Maria By: Eg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
01/10/2016

100% 100kr vrd

Den er alle pengene vrd, og mere til. Stativet er dejligt smalt og kan holde en masse tj, tasker og sko. Er pnt tilfreds

Skrevet af: Maria By: Eg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
28/06/2016

Enkelt billigt og nemt at samle

Var på marked tæt ved Jysk og manglede noget til udstilling. Samlede det på stedet uden værktøj. Rigtig fint, og vil have et mere til hjemmebrug. Men det er dog ikke egnet til tungt tøj hvis hele stativet fyldes med det, da topstangen kan falde ud hvis der er meget belastning på, men tænker at den kan limes fast til hjemmebrug hvis man skal have al sit tunge vintertøj på stativet

Skrevet af: Tina Mortensen By: Stoholm Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/06/2016

Billigt tøjstativ

...som lige præcis lever op til forventningerne. Husk: max. 12 kg. belastning.

Skrevet af: L. Pedersen By: Ringkøbing Alder: 45-54 Køn: Kvinde
09/06/2016

God

God tøjstativ

Skrevet af: Wajiha By: Odense Nø Alder: 25-34 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.