Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tøjstativ GUDME m/skohylde sort

Varenummer: 3811215

Tøjstativ GUDME m/skohylde sort

  Pr. stk. 150,-
 
414 anmeldelse(r)

Krom og plast. Med justerbar højde. B81 x H90-161 x D43 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale: PP (polypropylen), Plast, Stål
Farve: Sort, Krom
Størrelse samlet: Bredde: 81 cm, Højde: 90-161 cm, Dybde: 43 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 25 cm, Længde: 85 cm, Højde: 6 cm

Alle kundeanmeldelser

 
414 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
22/04/2018

Tøjstativ

Er ikke særlig stabil

Skrevet af: Janni Christensen By: Horsens Alder: 35-44 Køn: Kvinde
05/04/2018

Godt produkt!

Jeg har købt to med halvandet års mellemrum, det første begyndte at falde sammen i den ene side, men det kunne skrues sammen igen, og derefter var der ikke flere problemer. Godt produkt til prisen!

Skrevet af: Christina By: Ringkøbing, Region Midtjylland, Danmark Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/02/2018

Skrøbelig

Hvis man ikke er virkelig nøjagtig og får sat det godt nok sammen, vælter det, falder fra hinanden og knækker så det ikke kan holde til noget længere

Skrevet af: kathrine jensen By: Herning Alder: 15-24 Køn: Kvinde
04/12/2017

Konge

konge produkt

Skrevet af: Jacob Antonius By: Lejre Alder: 15-24 Køn: Mand
28/07/2017

kvaliteten følger prisen

Det holdt fint de første par uger derefter begyndte den ene side at falde ned hele tiden. og dermed bliver alt tøjet presset sammen og krøllet

Skrevet af: Andreas By: Sønderborg Alder: 15-24 Køn: Mand
27/07/2017

Billigt løsning, men ikke en holdbar løsning

Stativet holder fint de første par uger, men efterfølgende bliver det super skævt og er på grænsen til at brase sammen. Jeg vil anbefale at købe et lidt dyre stativ, istedet for at skulle købe ny efter nogle uger.

Skrevet af: Camilla By: Holstebro Alder: 15-24 Køn: Kvinde
10/05/2017

Fint til prisen

Ganske fint til mit behov og til prisen

Skrevet af: Anita By: Køge
22/04/2017

God handel

varen efter forventning

Skrevet af: Ib By: Ølgod Alder: Over 65 Køn: Mand
21/04/2017

God billig løsning

Min teenager, er meget tilfreds med denne løsning

Skrevet af: Pernille Larsen By: Fuglebjerg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/04/2017

Rimelig tøjstativ

Tøjstativet er rimelig i forhold til prisen, dog synes jeg den er en smule ustabil. Den er nem at flytte og transportere rundt.

Skrevet af: Lena Jespersen By: Herning Alder: 15-24 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.