Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tøjstativ GUDME dobbelt sort/krom

Varenummer: 3811216

Tøjstativ GUDME dobbelt sort/krom

  Pr. stk. 225,-
 
475 anmeldelse(r)

Krom og plast. Med justerbar højde. B83 x H93-168 x D43 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale: PP (polypropylen), Stål
Farve: Sort, Krom
Størrelse samlet: Bredde: 83 cm, Højde: 93-168 cm, Dybde: 43 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 26 cm, Længde: 87 cm, Højde: 8 cm

Alle kundeanmeldelser

 
475 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/09/2018

Mangler du skabsplads

Så bliver du ikke snydt med dette stativ, jeg ville dog ønske man kunne få et plastik eller tøjstykke til at lægge over for at skåne tøjet det er så kedeligt med et lagen.

Skrevet af: Jean Aubert By: Brøndby Strand Alder: Over 65 Køn: Kvinde
29/07/2018

Smukt og gedigen

Hej jysk jeg ved ikke om dyne Larsen har fået en smule sommerkulder i denne forrygende sommerhede. Ihvertfald hentede jeg et meget smukt lingeristativ for et lille bitte beløb. Under halv pris , må siges at være et godt udsalg. Det er jysk det er dejligt. Peter Elver Elver.god sommer.

Skrevet af: Peter Elver- Elver By: Presto Køn: Mand
03/06/2018

lidt mere robust

udemærket stativ, kunne nu godt være lidt mere solid...... afstanden mellem de 2 stænger gør det lidt svært at hænge for meget tøj, de for tæt på hinanden

Skrevet af: KJ By: BRØNDBY
30/05/2018

God

God opbevaring til prisen.

Skrevet af: Heidi Kristensen By: Varde Alder: 45-54 Køn: Kvinde
07/01/2018

Stabilt og nemt at samle

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb

Skrevet af: Linda Jensen By: Køge Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/12/2017

stativ

Super fint stativ.

Skrevet af: janni hansen By: Ballerup Alder: 45-54
23/12/2017

stativ

Super fint stativ.

Skrevet af: janni hansen By: Ballerup Alder: 45-54
22/11/2017

flot tøjstativ

Dejligt nemt at samle og det er nemt at køre rundt med. Flot stativ.

Skrevet af: Janni Pia Hansen By: Ballerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/11/2017

flot tøjstativ

Dejligt nemt at samle og det er nemt at køre rundt med. Flot stativ.

Skrevet af: Janni Pia Hansen By: Ballerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/08/2017

Dobbelt tøjstativ.

Super nemt st samle. Kan bære meget tøj. Line dog bruge en større afstand mellem stængerne så der an hænge mere tøj og ikke hvad andet stk. Tøj på stængerne. Ellers jo er glad for det.

Skrevet af: Pia Christina Jørgensen By: Kalundborg Alder: 45-54

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.