Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode SALTUM 4 skuffer sort/hvid

Varenummer: 3648383
PLUS

Kommode SALTUM 4 skuffer sort/hvid

  Pr. stk. 1299,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner og metal. Skuffer med fuldt udtræk. B55 x H120 x D40 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Folie
,
MDF
, Metal, Træfiberplade
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller
MDF
-plade.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve Sort, Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 55 cm, Højde: 120 cm, Dybde: 40 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 48 cm, Længde: 100 cm, Højde: 27 cm
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/05/2018

Kræver øvelse at samle

Slutresultatet er rigtig flot, med stabile skuffer der kan trækkes helt ud. Der er mange dele at samle, og det er vigtig at følge vejledning MEGET detaljeret. Man kan med fordel sætte bagbeklædningen på som det allersidste, da evt fejl i samlingen kan "reddes".

By: Odder Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/02/2017

Billig og besværlig

Den påklæbede sorte plastik er skrøbelig. Især kanter er meget udsatte. Samlinger er slet ikke så elegante som på fotos. Der er bl.a. store samleriller ved afrundingerne. Indregn desuden i prisen at bruge en hel dag på at skrue den hundreder af skruer og dimser sammen! Ikke for begyndere.. og ikke køn.

By: Odsherred Alder: 35-44 Køn: Mand
17/12/2016

Intet af klage over

Fuldstændig som på billedet

By: Rønne Alder: 15-24 Køn: Kvinde
23/11/2016

Flot kommode

Let at samle, god rummelighed, flot design.

By: Struer Alder: 55-64 Køn: Kvinde
06/10/2016

Flot kommode

Flot, nem at samle, men måske en anelse pricy.

By: København V Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.