Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode OLDRUP 4 skuffer hvid højglans

Varenummer: 3620939
PLUS

Kommode OLDRUP 4 skuffer hvid højglans

  Pr. stk. 1299,-
 
anmeldelse(r)

Højglans. Skuffer med fuldt udtræk. B108 x H85 x D44 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid højglans, Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 108 cm, Højde: 85 cm, Dybde: 44 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 117 cm, Længde: 46 cm, Højde: 21 cm
Vægt 51 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/12/2018

Rummelig og elegant

Det er en rummelig og elegant kommode. Det tog lidt tid at samle den alene, men var det hele vær. Det bedste i forhold til min gamle kommode er den større rummelighed og det fulde udtræk på skufferne, samt glansen så den er nem at tørre af.

Skrevet af: Edith Ringmose Madsen By: Brøndby Alder: 45-54 Køn: Kvinde
03/01/2019

Lipasto OLDRUP 4

Tylikas, siisti ja ladukas!

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Daniela By: 01200 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
19/10/2018

Loistava ostos!

Tyylikäs ja tukeva lipasto. Kokoonsa ja laatuunsa nähden todella edullinen. Pitkään etsittiin sopivaa lipastoa ja sitten löytyi tämä. Loistava ostos!

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: T&K By: Lahti Alder: 25-34
27/09/2018

Ladekast oldrup

Zeertevreden

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Meryem By: Den haag Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/09/2018

For lange skruer til glanstopp-plata!

Utrolig skuffende å finne ut at skruene som skulle skrus i den øverste glanstopp-plata var for lange. Dette førte til at plata sprakk og det ble 4 synlige krater på hvert hjørne. Utrolig kjedelig da jeg fulgte instruksene til punkt og prikke. Skruene er laget slik at de kan skrues inn til man når et hakk sånn at man ikke kan skru de lengre inn. Skrur man disse skruene inn så langt som de er laget for å gå, ødelegger man kommoden.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Madeléne Holum By: 9019 Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.