Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode GENTOFTE 5 skuffer hvid

Varenummer: 3696619
PLUS

Kommode GENTOFTE 5 skuffer hvid

  Pr. stk. 499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. B70 x H103 x D37 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 5 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 70 cm, Højde: 103 cm, Dybde: 37 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 38 cm, Længde: 107 cm, Højde: 17 cm
Vægt 32 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
6 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/11/2018

kommode

Ville ikke købe en igen, er lidt lallevoren i skuffer

By: Odense Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/04/2018

Levering

Den var rigtig flot, men grundet levering var mange af hjørnerne flækket af

By: Samsø Alder: 15-24 Køn: Kvinde
19/03/2019

Kastje

Een stevig kastje neem niet veel plaats in zoals mooi onder de trap ik ben tevreden

Oprindeligt skrevet på jysk.be

By: Essen Alder: 55-64 Køn: Mand
13/01/2019

Ladekastje

Ik heb de kast niet gekocht. Na het sms dat die klaar stond ben ik naar de winkel gegaan. Daar stond die niet klaar en konden ze hem niet vinden. Ben daar een beetje boos geworden en niet netjes behandeld. Heb mijn geld terug gevraagd en een klacht bij de klantenservice gedaan.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Eindhoven Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/11/2018

LADEKAST GENTOFTE 5 LADES WIT

Makkelijk in elkaar te zetten

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Almere Alder: 25-34 Køn: Kvinde
11/06/2018

Ladekast Gentofte

Prima artikel, voldoet aan de verwachting. Duidelijke handleiding.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Lelystad

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.