Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

9 skuffer kommode RAVNHOLT hvid

Varenummer: 3668171
PLUS

9 skuffer kommode RAVNHOLT hvid

  Pr. stk. 1199,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller
MDF
-plade.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 3 skuffer, 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 122 cm, Højde: 73 cm, Dybde: 40 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 42 cm, Længde: 129 cm, Højde: 27 cm
Vægt 55 kg
Antal kolli 3

Alle kundeanmeldelser

 
17 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/09/2018

Er godt tilfreds med resultatet.

Brugsanvisning var ikke besværlig at finde ud af, fik samlet den alene. Det ville være godt hvis det var en bedre lim der fulgte med, skulle efter ravlpluks flere gange med limen. Så selv om man er kvinde og 77 år var det nemt nok.

By: Rømø Alder: Over 65 Køn: Kvinde
01/08/2018

Ravnholt 9 kommode

En dejlig rummelig kommode. Nem at samle.

By: Bindslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
23/09/2017

Køb aldig det her lort.

Det er komplet spil af penge, at købe den her kommode. delene passe rigtig dårlig sammen. den er ikke penge værd.

By: Viby Sjælland Alder: 35-44 Køn: Mand
09/05/2017

Flot

Rigtig flot kommode

By: Ballerup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/01/2017

Kommode

Forholdsvis nem at samle, vil dog anbefale man har en tube trælim istedet for de små poser som er med, det er ikke nemt at styre.

By: Janderup Vestj Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/01/2014

Kan varmt anbefales

Flot og funktionel.

By: Vordingborg
14/12/2018

Leuke Kast scheve lades

Het is een makkelijke kast om in elkaar te zetten alleen zitten de lades er niet allemaal recht in helaas. Dit is op geen enkele manier op te lossen.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Deventer Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/03/2017

Lovely dressoir

lovely and functional piece of furniture, clear assembly instrucions, happy with my purchase

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Tilburg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
15/09/2015

Mooie, stevige kast

Ik heb deze ladekast al een aantal jaar. Je kan veel kwijt in het kastje en hij is stevig. Ik heb hem wel deels zwart geverfd en dat staat echt heel gaaf! Krijg veel complimenten nu hij zwartwit is. Ik heb overigens ook het 6 ladekastje van deze serie.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Zoetermeer Alder: 15-24 Køn: Kvinde
09/09/2018

Super kommode!

Kjøpt etter anbefaling av min mor, som bruker den på badet til å ha klær i. Bruker den selv til å ha TV-en oppå. Masse god plass og stabil.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: KROKELVDALEN Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.