Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

5 skuffer RAVNHOLT hvid

Varenummer: 3668174
PLUS

5 skuffer RAVNHOLT hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 999,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller
MDF
-plade.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 5 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 83 cm, Højde: 116 cm, Dybde: 49 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 51 cm, Længde: 117 cm, Højde: 22 cm
Vægt 53 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
20 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
08/04/2017

Pæn kommode

der var en ridse inde i en af skufferne men ellers en pæn, stor og flot kommode

By: 2800 Lyngby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2017

go til prisen

bestillingsvare, kom rettidigt, stabil og nem at samle . anbefales til gør det selv .

By: Thisted Alder: 45-54 Køn: Kvinde
01/01/2017

god og rummelig kommode

En god og rummelig kommode med skuffer der kører godt. Ok at samle

By: Thorning Alder: 35-44 Køn: Kvinde
31/05/2016

Fin kommode

Fin kommode - manglede dog nogle skruer, men havde selv nogle jeg kunne bruge. Jeg købte den på tilbud til 800kr - vil dog ikke mene at den er normal prisen værd.

By: lemvig Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/05/2016

Kommode

Kommoden virker til at være robust, og rummer en hel del tøj... Så et godt køb til en overkommelig pris.

By: Jægerspris Alder: 35-44 Køn: Kvinde
14/04/2016

Dejlig stor rummelig kommode

Endelig en kommode hvor der er plads til noget i de store dybe brede skuffer. Men pyh hvor vi bøvlede med at samle den ... og fødderne ja der kan de to altså ikke komme på. Så den står helt uden.

By: 6705 Esbjerg Ø Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/01/2016

Alt ok, igen !

Flot kommode, 5 dejlige skuffer. Forholdsvis nem at samle. Eneste lille minus er, at gliderne/udtrækkene er noget træge, når skufferne åbnes/lukkes. Levering igen præcis og perfekt.

By: værløse Alder: 45-54
16/01/2016

God

God om rummelig. Efter at have stået på ugens værelse et stykke tid er de stadig pæn

By: Kbh s Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/01/2014

Flot og holdbar

Har købt kommoden for et par måneder siden, og den holder. Den står på et teenageværelse, hvor skufferne ryger op og i flere gange dagligt. Og skufferne kan holde. Desuden er den pæn at have stående, og nem at rengøre. Et rigtigt godt køb.

By: Fredericia
07/07/2015

Upea!

Jykevä, tarpeeksi iso ja kaunis lipasto! Kannattava ostos.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Oulu Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.