Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

3+3 skuffer kommode NORDBY hvid

Varenummer: 3686361
PLUS

3+3 skuffer kommode NORDBY hvid

  Pr. stk. 1699,-
 
anmeldelse(r)

MDF. Skuffer med fuldt udtræk. B138 x H90 x D44 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
MDF
, Træfiberplade
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 138 cm, Højde: 90 cm, Dybde: 44 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 144 cm, Længde: 49 cm, Højde: 25 cm
Vægt 35 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
8 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
29/10/2018

For billigt

Når jeg køber et billigt møbel forventer jeg dårlige materialer og lidt manglende finpudsning. Jeg forventer ikke synlige skader fra fabrikken og heller ikke elementer, som skal vrides og bankes på for at kunne samles. Det får man desværre her.

By: Glesborg Alder: 35-44 Køn: Mand
05/10/2018

Spokojenost

Krásná komoda, rychlé dodání.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Sobotka Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/03/2019

Arvostelu

Pakkauksesta puuttui yksi laatikon pohjavaneri.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 12700
Jysk Svar fra JYSK

Hei,

 

Pahoittelemme paketista puuttunutta pohjalevyä. Mikäli et ole vielä reklamoinut meille asiasta, pyytäisimme sinua olemaan yhteydessä lähimpään myymälään.

 

-Aino

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

04/10/2018

Makkverk

Det er det værste jeg har vært borti. 2 av skuffene vil ikke på plass. Skinnene virker veldig spinkle!

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 4620 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/09/2018

Kommode

Flott kommode. Pen og se på. Materialet i produktet er elendig. Utrolig lett å knekke stykker av når skruene blir skrudd inn. Skinnene i skuffene er dårlig og vanskelig å få til å passe når skuffene skal på plass. Kulene spretter av i skinnene.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 5141 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
28/08/2018

Grei nok

Det er mye jobb å skru sammen en slik kommode, og du bør lese bruksanvisninga helt igjennom før du begynner å sette den sammen. Kvaliteten er bare sånn middels. Du bør feks være forsiktig med å skru skruene hardt til da kommoden ikke er laget av heltre og derfor ikke tåler så mye. Vår kommode sprakk i et av bakbeina

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 2615 Alder: 45-54 Køn: Mand
23/09/2018

Komoda

Godna polecenia .pojemna

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: Pierwoszyno Alder: 25-34 Køn: Kvinde
31/10/2018

orehovlje

zadovoljna

Oprindeligt skrevet på jysk.si

By: miren

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.