Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode AGERFELD 4+1-skuffer eg/hvid

Varenummer: 3620910
GOLD

Kommode AGERFELD 4+1-skuffer eg/hvid

  Pr. stk. 1299,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med push-open og fuldt udtræk. B65 x H111 x D45 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid, Eg
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
,
Push-open
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Push-open funktionen får låger og skuffer til at åbne ved et let skub. Låger og skuffer med denne funktion kræver ikke håndtag.
Inklusiv 5 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 65 cm, Højde: 111 cm, Dybde: 45 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 114 cm, Længde: 47 cm, Højde: 29 cm
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/01/2019

Let og samle, dog tager det noget tid.

Den er let og samle hvis man følger anvisningen. Dog undrede det mig man starter med skufferne og så kommoden. Når kommoden er samlet, så skal man tilbage til skufferne, og sætte en skinne på undersiden, af hver skuffe. Hvorfor kan den ikke sættes på, når man har fat i skufferne?? Det der undre mig mest er man laver en flot kommode i 2, ups mener 4 farver. For ja skufferne er i 2 grå farver som er helt ved siden af. Hvorfor ikke ha holdt den i de 2 farver som i skriver på hjemmesiden?

By: Skælskør Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/08/2018

Fin til prisen

Fik den på tilbud og kvalitet svare til pris. Men det er ikke høj kvalitet og temmelig omstændig at samle.

By: 2830
20/11/2017

Flot møbel - lidt træls i skufferne

Det er en rigtig flot kommode, når man står og kigger på den. Den har rummelige skuffer, men det er som om, at de ikke lukker ret meget op, når du trykker på dem. Det var ret besværligt at samle kommoden - og jeg har samlet rigtig mange møbler i min tid.

By: stege Alder: 35-44 Køn: Kvinde
04/12/2017

Kvalitní komoda

Masivní komoda s kvalitním zpracováním, jednoduchá montáž. Naprosto splnila očekávání.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Praha Alder: 55-64 Køn: Kvinde
04/10/2018

Bra men mycket tung!

Jobbig att montera, dubbla sidor v+h inuti till ingen nytta = 58kg netto! När den placeras så förblir den där... Annars bra kvalite och mycket plats i lådorna.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Malmö Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.