Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab OPLEV 1 låge 2 hylder hvid/fyr

Varenummer: 3674161
BASIC

Skab OPLEV 1 låge 2 hylder hvid/fyr

  Pr. stk. 699,-

Specifikationer

Materiale
MDF
,
Massiv fyr
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Fyrretræ er en blød træsort.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid, Fyr
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 låge, 2 hylder
Størrelse samlet Bredde: 90 cm, Højde: 70 cm, Dybde: 38 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 43 cm, Længde: 104 cm, Højde: 12 cm
Vægt 19 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
31 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/02/2019

Super fin

Lige præsis som jeg havde håbet. Nem at samle og perfekt som tv møbel

By: Helsingør Alder: 55-64 Køn: Kvinde
26/01/2019

Superfin kommode

Svarer til forventningerne - nem at sammw

By: Rudkøbing Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/10/2017

Rigtig god

Super fin og god kvalitet

By: Kolding Alder: 25-34 Køn: Kvinde
05/07/2017

Ikke helt som billedet

Vi købte det som Tvbord og forventede egentlig at der var hul til ledninger bag ved. Det er der ikke. Men det der trækker ned er at farven på benene er næsten helt hvide og slet slet ikke i nærheden af den træfarve de har på billedet. Der var desuden et hak på bordpladen som vi først så da den var samlet. Mega irriterende.

By: Næstved Alder: 25-34 Køn: Kvinde
20/04/2017

Nemt at samle

Virkelig lækkert. Bruger det som tv-bord, og det passer perfekt. Det bedste af det hele er, at det var virkelig nemt at samle!

By: Hvidovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
22/02/2017

Superfint skab

Ret nemt at samle pga den grundige opdeling af skruer og beslag i markerede poser. Superfint møbel, som virker stabilt nok. Hylder og låger passer som de skal (til dig, hvor lågen går imod: Prøv evt at stramme skruerne ;o) ).

By: Vejen Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/02/2017

Godt møbel

Lever op til alle forventninger. Click & collect uden problemer.

By: Frederiksberg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
17/01/2017

Rigtig fin til prisen

Det eneste minus er, at skabslågen går på bunden, men ellers er det er rigtig lækkert møbel.

By: Nibe
19/01/2019

Шкаф

Много стилен! Страхотна изработка и качество!

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: Шумен
15/05/2018

Item quality 0, Shipping and delivery 0, Customer service 0

Bought this item online and regret it few days after. Workers from jysk told me that it will be delivered after 3-4 days. I waited for it exactly 15 days. Never saw an item with such a poor quality, it looks like children from school made it. When i contacted customer service in Sarajevo got a reply on my first mail only, after that they never contacted me again. So i absolutely do not recommend this to anyone!!!

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

By: Banja Luka Alder: 35-44 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.