Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode ODBY 3+3 kasser hvid/grå

Varenummer: 3620863
BASIC

Kommode ODBY 3+3 kasser hvid/grå

  Pr. stk. 400,-

Specifikationer

Materiale
MDF
, PP (polypropylen),
Massiv fyr
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Fyrretræ er en blød træsort.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid, Grå
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 70 cm, Højde: 80 cm, Dybde: 30 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 31 cm, Længde: 82 cm, Højde: 15 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
29 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
13/01/2019

Amazing

Vi manglede en lille kommode til en der pt bor hos os. Vi manglede opbevaring til bla.undertøj sokker olign.småt tøj. Det er nem at samle.

By: Svendborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
20/10/2018

.

Rigtig god og nem at samle

By: Søborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/02/2018

Lille og praktisk

Jeg er superglad for dette møbel. Det var ok nemt at samle.

By: København Alder: 55-64 Køn: Kvinde
12/01/2018

Fin til prisen

Kommoden er fin til prisen, kan måske ikke indeholde de tungeste ting, men er pæn og kurvene fin kvalitet. Trods lidt uoverskuelig samle vejledning, var den nem at samle

By: Gentofte Alder: 35-44 Køn: Kvinde
20/05/2018

Komoda

Jsem velice spokojená,snadná montáž,vypadá velice hezky i stabilně. Použiji do studentského pokoje.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Varnsdorf Alder: 45-54 Køn: Kvinde
27/01/2019

Lipasto

Hyvä hinta/laatu suhde. Olen erittäin tyytyväinen.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 23800 Alder: Over 65 Køn: Kvinde
03/09/2018

6-Korinen hyllykkö

Äärimmäisen heppoisa, ruuvit pyörähteli tyhjää, joutui liimaamaan käytännössä katsoen koko rungon. Joutui tekemään uusia reikiä ruuveja varten, että sai kasassa kestämään.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Joensuu Alder: 25-34 Køn: Kvinde
20/06/2018

Pakkauksesta puuttui osa

Ihan ok hyllystö parvekkeelle. Ikävä kyllä yhdestä laatikosta puuttuu pohja.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Turku Alder: Over 65 Køn: Kvinde
25/01/2018

Kasattavuus

Aivan älyttömän heppoinen kasattuna.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Himanka Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/12/2017

Lipasto

Todella sievä ja yllättävän isokin.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 31500 Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.