Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode KABDRUP kombi 1skuf. 2 låger eg

Varenummer: 3659468
BASIC

Kommode KABDRUP kombi 1skuf. 2 låger eg

  Pr. stk. 350,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 skuffe, 1 hylde, 2 låger
Størrelse samlet Bredde: 71 cm, Højde: 88 cm, Dybde: 35 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 37 cm, Længde: 93 cm, Højde: 17 cm
Vægt 26 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
68 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/04/2017

Godt alternativ til køkkenbord

Rigtig fint som et alternativ til køkken, hvor tallerkener og bestik kan gemmes væk.

By: Hvidovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
13/01/2017

Fin Kommode

god Kvalitæt til små Penge, nem at samle

By: 8370 Hadsten Alder: 55-64 Køn: Mand
04/09/2016

Kommode

Super flot kommode, lidt svært at forstå brugsanvisningen men den blev da samlet korrekt. Den vejer ikke så meget og vælter derfor let men der var en snor med så den kan hages fast i væggen. Jeg er rigtig glad for kommoden og den har god plads i skuffe og skabe.

By: Ikast Alder: 35-44 Køn: Kvinde
27/06/2016

Fantastisk skabsserie på alle måder

Er helt vild med mit nye skab, ja faktisk så vild, at jeg da nu pludselig er blevet ejer af 3 forskellige af slagsen.

By: 4654 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/05/2016

Fin

Fin til prisen

By: Odense Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/04/2016

God kvalitet

Smukt møbel, ligner og føles som ægte træ. God kvalitet, nem at samle og godt med plads.

By: Aabenraa Alder: 25-34 Køn: Kvinde
02/04/2016

Barskab

Efter at have ledt efter er barskab der passede i bredden til den væg det skulle stå ved, blev jeg lykkelig da jeg fandt denne kommode med de rette mål. Dejligt lukket skab med hylde, så der både kan stå store og små flasker og i skuffen kan tilbehør til når man laver drinks ligge. Simpelt hen et super skab.

By: Hårlev Alder: Over 65 Køn: Kvinde
25/01/2016

fint

Et godt køb til en billig pris. Fungerer godt og er rimelig nemt at samle.

By: Frederiksberg Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/01/2016

Fint

Fungerer efter hensigten og var nemt at samle og er ganske stabilt.

By: Frederiksberg Alder: Over 65 Køn: Kvinde
17/09/2015

Rigtig solid

Ingen kritik på denne kommode. Den passer ind til de andre kabdrupper. Selvom billedet snyder er det samme materiale derfor 4 stjerner

By: Grenå Alder: 25-34

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.