Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode KABDRUP 5 skuffer bred hvid

Varenummer: 3659457
BASIC

Kommode KABDRUP 5 skuffer bred hvid

  Pr. stk. 400,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 5 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 71 cm, Højde: 108 cm, Dybde: 35 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 37 cm, Længde: 78 cm, Højde: 14 cm
Vægt 33 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
235 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/12/2018

Billig og god

Super kommode , nem at samle Og nærmest uhørt billig

By: Helsingør Alder: 45-54 Køn: Kvinde
08/10/2018

Kommode

Fin kommode og god størrelse. Vi undrer os bare over, hvorfor den er små beskidt nogle steder indvendigt? Og når man skruer de skruer i man nu skal skrue i, går træet nemt i stykker... Ellers som sagt, fin kommode.

By: Skjern Alder: 15-24 Køn: Kvinde
23/08/2018

Super

Jeg synes det er dejligt at der bliver udviklet så jeres produkter bliver bedre og bedre det er tredje kommode vi køber hos jer og kan derfor se at produktet er blevet betydeligt bedre

By: Sønderborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
21/08/2018

anmeldelse om kommode

Jeg synes delene var beskidte og der var nogle sorte streger på, som jeg måtte bruge en del kræfter på at få af. Nogle af dem kunne jeg ikke få af, men heldigvis sad de på bagsiden.

By: Vejle Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/08/2018

Kommode

Dejlig kommode let t samle, selv for en bedstemor, men jeg mangler lidt lim i hullerne ved dyvlerne.

By: Vildbjerg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/08/2018

Svær at samle

Svær at finde hoved og hale i samlevejledningen...ekstra skruer

By: København
27/06/2018

Svær at bygge

Der medfølger to kasser, som gør det pænt forvirrende. Men den står fint efter at den er blevet bygget. Godt til tøj.

By: 7100 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
01/10/2017

Kommode Kabdrup 5 skuffer

Lige som forventet, stabil, diskret og nemt at samle. :)

By: København Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/04/2017

Ok

Der mangler en plade og skufferne skal limes for ellers ryger bundene ud. Plejer ellers at være mere end tilfreds hos jer men ikke lige denne gang.

By: Sønderborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
16/09/2016

Pæn kommode og let at samle.

Bestilte min vare over nettet og blev fint informeret om hvornår jeg kunne hente varen. Blev mødt af meget imødekommen personale og fik oven i købet et rabat kort til næste indkøb. Fuldt ud tilfreds med mit køb og komoden var iøvrigt let at samle...

By: Bagsværd Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.