Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode KABDRUP 3 skuffer hvid

Varenummer: 3659461
BASIC

Kommode KABDRUP 3 skuffer hvid

  Pr. stk. 300,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 71 cm, Højde: 69 cm, Dybde: 35 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 41 cm, Længde: 78 cm, Højde: 13 cm
Vægt 21 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
304 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/01/2019

Helt okay

Fin kommode til prisen.

By: Thyborøn Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/07/2018

Kommode, dårlig kvalitet

Kommoden er virkelig dårlig kvalitet. Skufferne kan ikke samles ordentlig, hvilket betyder at den ene skuffe ikke kan bruges. Kan bestemt ikke anbefales.

By: Nyborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
16/07/2018

Fin lille kommode

Fin lille kommode . Den opfylder det behov vi har og er rimelig nem at samle

By: Hellerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
07/05/2018

Svær at samle

Utrolig svær at samle grundet mange delelementer - og vi har været nødt til at forstærke skuffer med hjørnebeslag idet vi er bange for vi rykker forstykket af når vi trækker i skuffen.

By: Hasselager Alder: 55-64 Køn: Kvinde
29/03/2018

Fin lille kommode

Det er en rigtig fin kommode til prisen. Den er lidt besværlig at samle selv og tager lidt at samle.

By: Kolding Alder: 15-24 Køn: Kvinde
25/01/2018

VIPPER !

HUSK at skrue denne kommode godt fast til væggen ! Den vipper forover når blot de to øverste skuffer, med indhold åbnes. Har kontaktet kundeservice ang. problemet, som jeg desværre ikke oplevede tog det alvorligt.. Synes ikke at det er ok, at et møbel er SÅ ustabilt at det vipper, hvis ikke det er skruet fast i en væg ! Selvom beslaget ( en sort strop med en skrue ), sættes i væggen, vipper den alligevel lidt , så evt. ting ovenpå kommoden vælter forover ! Godt min lille datter ikke kom til skade ! Købte tre kommoder til vores børn, men vil bestemt ikke anbefale denne kommode, da den er meget ustabil !

By: Sejerø Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/09/2017

Rigtig fin kommode

God rummelig plads af en lille kommode af være, passer ind alle steder, og god til børneværelset da den har en god højde (vi bruger den til at have legetøj) Dog maglede der 6 skruer til skufferne vi selv måtte ud og købe , det var lidt en streg i regningen, derfor får den ikke 5 stjerner

By: 2970 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
16/06/2017

Fin kommode til prisen

Flot look. Kan samles på 2-3 timer. Tilfreds.

By: København S
22/05/2017

kommode

fin kommode - lidt svært at samle, man skal følge anvisning meget nøje punkt for punkt

By: Svenstrup J. Alder: 35-44 Køn: Kvinde
30/03/2017

Fin kommode

Det tog et par timer at samle kommoden, men der var en meget illustrativ vejledning med, som var nem at følge. De følgende nødvendige skruer og dyvler var pakket i egne plastposer med angivelse af mål på. Det var meget nemt at gå til.

By: Dragør Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.