Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode BROBY 5 skuffer bambus/hvid

Varenummer: 3674156
BASIC

Kommode BROBY 5 skuffer bambus/hvid

  Pr. stk. 500,-

Specifikationer

Materiale Bambus,
MDF
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Natur, Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 5 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 45 cm, Højde: 97 cm, Dybde: 37 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 40 cm, Længde: 99 cm, Højde: 11 cm

Alle kundeanmeldelser

 
14 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/02/2019

Fint møbel, let at samle..... når man lige løser gåderne

Samlingsanvisningen manglede nogle vigtige informationer, så jeg måtte gøre det om. Men svært var det ikke. Jeg limede skufferne i alle riller til bunden af skufferne, for at forstærke dem. Jeg er skuffet over at dyvlerne, (hvis de hedder sådan.?) dem man borer skruerne ind i, når man samler skufferne, de var af plastik, de burde være af metal, ligesom i selve reolen.

By: Ryomgård Alder: Over 65 Køn: Kvinde
04/06/2018

En rigtig god hyggelig kommode

Kommoden lever helt op til mine forventninger, og jeg er meget glad for den. Den er i meget solidt træ og har en rigtig god konstruktion. Den er rimelig let at samle, når brugsanvisningen følges nøje. Jeg måtte lave justeringer i samlingen af kommoden to gange for at den blev samlet helt perfekt.

By: 8000 Aarhus C Alder: 55-64 Køn: Kvinde
15/04/2018

Middel kvalitet

Skufferne er i fornuftig kvalitet, dog er selve rammen lidt flimsy. Endvidere manglede der ting i den ene af de to styks jeg bestilte.

By: Herfølge
27/12/2017

Får 4 stjerner Broby kommode

Dette er et godt møbel. jeg er rigtig tilfreds.

By: Kalundborg
07/08/2017

Det mest besværlige møbel at samle

Det tog os 3 timer at samle kommoden, og vi var to voksne med boremaskine og værktøjskasse. Samleanordningerne er så latterligt lette at skrue ud af gevind, at de nærmest allerede var ødelagte ved opstart.

By: København Alder: 25-34 Køn: Kvinde
29/07/2017

Det dårligste produkt

Det er det ringeste system at samle. Skruerne går ud af gevind med det samme, og man skal skrue en skrue sammen med en anden, som er fuldstændig umulig at ramme lige. Det er spild af penge! Lever på ingen måde på til sloganet om kvalitet til rimelig pris.

By: København Alder: 25-34 Køn: Kvinde
30/05/2017

Kommode

Nydelig kommode Gevind i stykker hvilket resulterede i skævhed og flækket træ.

By: Aalborg
13/09/2016

Dejlig lille kommode

Pæn kvalitet - lidt besværlig at samle, derfor kun 4 stjerner

By: København Ø Alder: 55-64 Køn: Mand
24/05/2016

smuk og elegant , nem at samle

rost meget af venner ogfamilie

By: dianalund Alder: Over 65 Køn: Mand
13/02/2016

Smuk, men

Jeg er vild med kommoden, men skufferne lugter grimt

By: Kastrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.