Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode BROBY 4 skuffer hjul bambus/hvid

Varenummer: 3674155
BASIC

Kommode BROBY 4 skuffer hjul bambus/hvid

  Pr. stk. 700,-

Specifikationer

Materiale Bambus,
MDF
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Natur, Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 4 hjul, 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 41 cm, Højde: 121 cm, Dybde: 40 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 42 cm, Længde: 123 cm, Højde: 11 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
29 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
13/11/2018

Næsten ok

Skufferne var pisse skæve og passede så dårligt sammen at man ikke kunne få bundpladen i når man havde skruet det sammen. Ikke super kvalitet... Det fungere men det er måske for dyrt skrammel.

By: Ballerup Alder: 35-44 Køn: Mand
02/09/2018

God kvalitet

En super fin kommode med masser af opbevaringsplads i kasserne, god kvalitet og dejligt at den er på hjul,, det gør den nemt at flytte.

By: Bramming Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/01/2018

Kommode

god kommode til køkkenet

By: Hillerød Alder: 55-64 Køn: Kvinde
25/10/2017

Ja ja ja - broby kommode

Det er et flot møbel, som vi lige har købt nr. 2 af. Desværre var denne levering ikke så heldig som første køb. Der manglede skruer til montering af de 4 hjul. desuden var en af udfræsningerne ikke dyb nok, så vi måtte selv i gang med værktøj. Men efter kontakt med JYSK fik vi de manglende skruer fra en anden pakke.

By: Roedovre
02/10/2017

100% tilfreds

Lige den kommode vi var på udkig efter - og så til halv pris.

By: Kirke Såby Alder: 55-64 Køn: Kvinde
21/04/2016

Super lækker kommode

Hurtigt og let at bestille. Hurtig levering, og en kommode i lækker kvalitet.

By: Kibæk Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/04/2016

Defekt

Det virkede som om varen havde været forsøgt samlet i butik eller hos kunde, der havde returneret varen, visse dele var skruet sammen men forkert og der var limrester på nogle af listerne. Med lidt snilde lykkedes det dog at samle varen koorrekt.

By: 4291 Ruds Vedby Alder: Over 65 Køn: Kvinde
18/09/2018

Hodnocení výrobku Komoda Broby 4 zásuvky

Designově velmi povedený kousek nábytku. Škoda jen, že není v kvalitnějším provedení (díly úplně nepřiléhají, takže spodní police se zasekává a nahoře chybí horní vodící lišta pro zásuvku, takže se zásuvka po vysunutí vyklápí dolů). Ale rozumný poměr cena / výkon.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Černošice
05/12/2017

Jämäkkä laatikosto

Helpohko kasata ja on jämäkkää materiaalia. Laatikostot eivät kovin liukkaasti avaudu, kun niissä ei ole mekanismia, se kannattaa huomioida.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 90650 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
05/08/2018

Difficult assembly and 3 scratches

I have ordered it online. It is a nice furniture, but difficult for assembly. Moreover, I have found 3 scratches on the parts.

Oprindeligt skrevet på jysk.gr

By: Athens

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.