Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode BROBY 3 skuffer bambus/hvid

Varenummer: 3674157
BASIC

Kommode BROBY 3 skuffer bambus/hvid

  Pr. stk. 300,-

Specifikationer

Materiale Bambus,
MDF
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Natur, Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 30 cm, Højde: 86 cm, Dybde: 34 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 34 cm, Længde: 90 cm, Højde: 10 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
65 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/01/2019

Produkt og samleoplevelse.

Alle delene iorden uden mangler og fejl. Samlevejledningen forståelig og brugbar.

By: Silkeborg Alder: 55-64 Køn: Mand
08/10/2018

Handy size kommode

Den vare lidt svære til sammel

By: Roskilde Alder: Over 65 Køn: Mand
21/07/2018

Svær at samle

Det tog lang tid at samle den. Nogle af skruerne var svære at få til at passe ind i det stykke metal, de skulle skrues ind i!

By: København
21/03/2018

God til pengene

Fin og god kommode, som vi er glade for, men ikke noget specielt

By: 2300 Alder: 35-44 Køn: Mand
21/09/2016

Fuld af fejl

Købte den til vores badeværelse da den var tilpas lille og ville give lidt ekstra opbevarings plads. Under samlingen af kommoden opdager jeg at en af skruerne er fejlstøbt så philipshovedet er fyldt så man ikke kan skrue den i. Jeg oplever også at hullerne til dyvlerne er for store eller dyvlerne er for smalle, men der skulle ikke værktøj til at banke dem i hullerne da man bare kunne sætte dem i hvor de så lå løst. Skufferne er så noget helt andet. Stykkerne er skåret skævt så man skal fifle lidt med samlingen af dem så de passer og skæve bliver de. Tilmed har nogle af delene skrammer og ser ikke så pæne ud. Så kort sagt nej, jeg vil ikke anbefale dette møbel til de penge.

By: Slagelse Alder: 25-34 Køn: Mand
21/05/2016

Kommode broby

Pen og god

By: København N Alder: Over 65 Køn: Kvinde
30/04/2016

Kommoder

Syntes absolut ikke kvaliteten af skufferne er særlig god, alle ribberne sidder ikke fast,,så tør da ikke komme noget i der vejer ret meget.

By: Assens Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/04/2016

Lille komode

Meget tilfreds.

By: Kbh Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/03/2016

Kommode

Super god og passer så pænt på mit badeværelse

By: Høng Alder: 35-44 Køn: Kvinde
15/09/2018

Beschadigd

Mooi, smal kastje, ideaal voor smalle ruimte. Helaas, toen ik het al in mekaar aan het zetten was, bleek de bovenkant goed beschadigd, er was een heel stuk lakschade net frontaal in het zicht...

Oprindeligt skrevet på jysk.be

By: Genk Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.