Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode BJERRINGBRO 6 skuffer natur/hvid

Varenummer: 3630028
BASIC

Kommode BJERRINGBRO 6 skuffer natur/hvid

  Pr. stk. 800,-

Specifikationer

Materiale
MDF
, Krydsfiner, Massiv paulownia, Massiv poppel
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Natur, Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 83 cm, Højde: 80 cm, Dybde: 38 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 40 cm, Længde: 87 cm, Højde: 25 cm
Vægt 18 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
48 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/10/2018

Kommode i meget let træ

Er lavet i en meget billig og blød træsort og der er ikke mange af de forborede huller der passer. Skruerne må ikke spændes for hårdt, så knækker træet. Jeg køber nok ikke saml selv kommoder i Jysk igen.

By: Aabenraa Alder: 55-64 Køn: Mand
18/10/2018

Flere skagmærker fra transport

Købte to kommoder og begge havde slagmærker fra transporten, har selv limet og malet. Begge kommoder havde et defekt hjørne på toppladen derudover var den en skuffe ødelagt så den skulle limes og males ligeledes dyvelhulle i den ene kommode

By: Bredebro Alder: 45-54 Køn: Mand
12/10/2018

Rigtig pænt Komode

Dog var en af skruer uden mønster saqn ikke kunne skrue den ind . måske skułle man sørge for en extra skrue næste gang . Så købte jeg også et sofabord og et sovesofa . Her kunne jeg ikke skrue den sidste skrue ind i metalrammen til sofabordet. Det forborede Hull passer ikke sammen med rammen

By: 6100 Haderslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
15/01/2017

Komoden

God til prisen, nem at samle.

By: Bagsværd Alder: 35-44 Køn: Kvinde
21/09/2016

KOMODA

Prezadovoljna sam komodom. Nije ju bilo teško sastaviti, prilično je stabilna i čvrsta. Vidimo se nekom drugom prilikom.

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

By: Sarajevo Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/12/2018

Hrůza za ty peníze

Otřesné, prkýnka ze kterých se skládají šuplíky jsou tenká, při sešroubování praskají, museli jsme koupit tenčí vruty, šuplíky drhnou. Nic moc

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Brno Alder: 35-44 Køn: Kvinde
04/09/2018

komoda BJERRINGBRO 6 zásuvek ,přírodní /bílá

super !!! moc jsem spokojená

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Brno Alder: 45-54 Køn: Kvinde
26/01/2017

Spokojenost

Komoda zakoupena v akci spolu s tou menší. Za dobrou cenu krásné komody. Sestavení dle návodu jsem zvládla sama, návod je přehledný a díly k sobě pasovaly jak měly. S nákupem jsme spokojeni a doporučujeme.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Karlovy Vary Alder: 45-54 Køn: Kvinde
14/10/2016

Komoda BJERRINGBRO 6 zás. přírodní/bílá

Tato komoda je opravdu krasna a prostorna. Skvely zakaznicky servis. Jsem opet s nakupem v Jysku spokojena.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Brno Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/07/2017

Hintaan nähden hyvä.

Laatikosto on ihan tukeva ja toimiva. Kokoaminen on työlästä jos vertaa vaikka Ikean tuotteisiin. Ruuvaamista on paljon.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Piikkiö

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.