Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode BJERRINGBRO 3 skuffer sort/hvid

Varenummer: 3630008
BASIC

Kommode BJERRINGBRO 3 skuffer sort/hvid

  Pr. stk. 400,-

Specifikationer

Materiale
MDF
, Krydsfiner, Massiv paulownia, Massiv poppel
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Sort, Hvid
Inklusiv 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 45 cm, Højde: 80 cm, Dybde: 38 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 40 cm, Længde: 80 cm, Højde: 18 cm

Alle kundeanmeldelser

 
52 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
26/08/2018

Super køb

Et super godt køb, og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

By: 6261 Bredebro Alder: 45-54 Køn: Kvinde
04/02/2018

Kommode

Yderst rummelig kommode, der er let at samle.

By: Birkerød Alder: 55-64 Køn: Kvinde
19/09/2016

Dejlig kommode!

Jeg er godt tilfreds med min kommode, den er nem at samle og brugervenlig :)

By: Danmark Alder: 15-24 Køn: Kvinde
25/08/2016

Fin kommode

Kommoden er let at samle og kvaliteten er fin, og skufferne rummelige.

By: Brøndby Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/07/2016

Smart lille kommode

Nem og overskuelig samlevejledning Stabil kommode Supergod til prisen

By: Thisted Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/07/2016

fin

til håndklæder

By: Ørbæk Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/05/2016

Bjerringbro kommode

Både pæn og rimelig at samle. Let at handle på internet eller at reserve til butik

By: Esbjerg Ø Alder: Over 65
25/01/2016

kommode bjerringbro

kommoden er til ug og nem at samle

By: boeslunde Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/08/2015

Pæn kommode

Fin kommode der passer godt ind i et hjem med hvidt og sort dekor. Der er godt med plads i de rummelige skuffer. Den kan være lidt svær at samle, da nogle huller og lignende ikke altid passer helt sammen. Jeg bruger den pt. som ekstra kommode og natbord, men har også tidligere brugt den til opbevaring af køkkenting. Skufferne kan holde til en del vægt.

By: Svendborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/01/2014

Skrammel

Bliver brugt til opbevaring af strikkeprojekter. Den passer perfekt i udseende til min stue. det var så det gode ved den. Men at få den samler var noget møg. Huller der ikke passer over hinanden, så skruerne ikke kan få fat. Finer der buer, så det ikke kan skubbes i rillerne. Kasse/skuffer er besværlige at skubbe på plads.

By: Århus

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.