Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skabsindsats TARP/ONSTED 120

Varenummer: 3618908

Skabsindsats TARP/ONSTED 120

  Pr. stk. 525,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. B57 x H58 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Størrelse samlet Bredde: 57 cm, Højde: 58 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 92 cm, Højde: 10 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
6 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/04/2017

Udmærkede til prisen

Fin lille skabsindsats

Skrevet af: By: Albertslund Alder: 35-44 Køn: Mand
24/11/2018

Doplněk do skříně

Jednoduchá montáž. Výborná funkčnost

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Děčín Alder: 45-54 Køn: Mand
22/08/2017

Lisälaatikosto TARP/ONSTED L120 vaatekaa

Hienosti mahtui kaapin sisään. Laatikot kevyitä avata. Reunalista on turha, laatikot voisivat silloin olla leveämpiä. Ei jääisi hukkatilaa.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: JYVÄSKYLÄ Alder: 45-54 Køn: Kvinde
24/07/2017

Lades gaan super soepel

Mooi kastje! De drie lades kunnen helemaal open en bewegen erg soepel. Zelf hebben we hem in een sattrup 150cm kast gezet. Je houdt dan nog wat ruimte over naast het ladeblok.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Montfoort Alder: 15-24 Køn: Kvinde
26/05/2017

Util

Este foarte util si practic se potriveste perfect pentru crearea unui spatiu de depozitare in dulapul Tarp.

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: By: Cluj Napoca Alder: 35-44 Køn: Kvinde
23/11/2018

Kanon

En mkt bra insats. Lådorna stängs/öppnas lätt. Lätt att montera och snabbt gick det. Enda minuset var att det saknas skruvar och dylikt i förp. Annars toppenbra

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Dorotea Alder: 35-44

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.