Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Metalindsats BARKHOLT m/4 trådkurve

Varenummer: 3698717

Metalindsats BARKHOLT m/4 trådkurve

  Pr. stk. 250,-

Specifikationer

Materiale Stål
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 43 cm, Højde: 68 cm, Dybde: 49 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 69 cm, Højde: 25 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
81 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/07/2018

Manglende kvalitetskontrol

Glideskinne løs. Punktsvejsning knækket. Byttet til nu, som havde beskadiget lak (syre?) Beholdt dog sidstnævnte da ellers i orden. Godt produkt, men lidt mere omhu fra producenten ikke af vejen.

Skrevet af: By: Århus Alder: Over 65 Køn: Kvinde
22/06/2017

TRÅDKURVE INDSATS

RET SOLID, NEM AT SAMLE MEEEEEEN.!!!!. KURVENE GLIDER IKKE ORDENTLIG... NOGLE KURVE ER STØRRE END SKINNEN DE SKAL GLIDE I OG MÅ DERFOR PRESSES FREM & TILBAGE.. ELLERS ET GODT, SOLIDT BILLIG PRODUKT.. EN KURVE VAR IKKE KOMPLET FRA FABRIKKEN MEN DEN BYTTEDE JYSK UDEN PROBLEMER PÅ SAMME DAG.. KUNDESERVICEN KA' MAN BESTEMT IKKE KLAGE OVER - TAK FOR DET. HANDLER DOG STADIG MED GLÆDE HOS JYSK.. ;-)

Skrevet af: By: Støvring Alder: 45-54 Køn: Mand
22/06/2017

TRÅDKURVE INDSATS

VIRKER MEGET SOLID, NEM AT SAMLE - MEEEEN..!!.. KURVENE GLIDER IKKE ORDENTLIG - NOGLE ER LIDT STØRRE END SKINNEN DE GLIDER PÅ - SÅ DE SKAL PRESSES FREM & TILBAGE.. ELLERS ET RIMELIGT GODT BILLGT PRODUKT.. :-)

Skrevet af: By: Støvring Alder: 45-54 Køn: Mand
28/01/2017

metalindsats bakholt

Jeg købte to af ovenstående. De passede lige ind i vores nye badeværelse, men desværre viser det sig, at den øverste trådkurv knap nok kan trækkes ude. Vi har prøvet at bytte rund med de andre kurve, men dette hjælper desværre ikke. Det er lidt ærgeligt kun at kunne bruge de tre nederste kurve.

Skrevet af: By: vamdrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
28/07/2016

Super dejlige trådkurve.

Vi har købt rigtig mange trådkurve hos jysk. De udnytter pladsen i skabet godt, og er praktiske at anvende.

Skrevet af: By: Vejle Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/07/2016

Fin og funktionel trådhylde, let at samle

Dette er et godt køb! Det er en fin, billig og funktionel trådhylde, der er meget let at samle, og så er der endda "gummidutter" med til at skrue på nedenunder, så man kan stabilisere den på et ujævnt underlag. Den kan både stå for sig selv eller inde i et skab. Super godt køb til prisen!

Skrevet af: By: Storkøbenhavn Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/06/2016

Meget anvendeligt

Super godt og rimeligt solidt

Skrevet af: By: Allinge Alder: 55-64 Køn: Kvinde
30/05/2016

Den går aldrig fra hinanden!

Price Star Metalindsats: De 4 kurve ligger i en kasse sammen med 6 dele der udgør stelet. Det samles hurtigt med en hammer, hvis man som jeg, ikke har kræfter nok. Derefter sættes de 4 kurve i. De glider nemt på plads. På trods af turen med hammeren, står den uden skræmmer i skabet.

Skrevet af: By: Beder Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/11/2014

Lækkert netstativ

Lækkert netstativ. Hurtigt og nemt at samle. Meget stabilt. Kurvene kører fint i stativet. Et rigtig godt køb.

Skrevet af: By: Vejen
22/08/2018

СТЕЛАЖ ЗА ГАРДЕРОБ BARKHOLT 4 КОША

практичен, лесен за сглобяване, има добра видимост на дрехите и може да замести голям скрин, ако се ползва за сортиране на бельо

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: София

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.