Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hylder TARP/ONSTED 73x45 2 stk. hvid

Varenummer: 3698067

Hylder TARP/ONSTED 73x45 2 stk. hvid

  Pr. pk. 225,-

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 73 cm, Højde: 2 cm, Dybde: 45 cm
Yderligere info Passer til TARP/ONSTED skabe B151 cm med skydelåger.

Alle kundeanmeldelser

 
4 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
10/03/2017

Fin vare

Dette er et ganske tilfredsstillende produkt .

Skrevet af: By: Århus Alder: 25-34 Køn: Kvinde
03/04/2019

Super

Zdravím, na police jsem dlouho čekala, ale rozhodně se čekání vyplatilo, konečně mohu skříň plně využít. Rozhodně doporučuji dokoupit ke skříni TARP.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Krnov Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/01/2016

police do skrine tarp

Police boli asi o 3 mm mensie ako povodne ale pokladam to za kozmeticku chybu. Horsie sa mi osadzali do skrine.

Oprindeligt skrevet på jysk.sk

Skrevet af: By: Žilina Alder: 25-34 Køn: Mand
15/08/2018

Perfect addition

Bought these to make the best use of space,,, money well spent

Oprindeligt skrevet på jysk.co.uk

Skrevet af: By: Knottingley Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.