Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hylder TARP/ONSTED 57x45 2 stk. hvid

Varenummer: 3698064

Hylder TARP/ONSTED 57x45 2 stk. hvid

  Pr. pk. 200,-

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 57 cm, Højde: 2 cm, Dybde: 45 cm
Yderligere info Passer til TARP/ONSTED skabe B120 m/skydelåger.

Alle kundeanmeldelser

 
9 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
20/01/2019

Hylder

Fine

Skrevet af: By: Hanstholm Alder: 55-64 Køn: Kvinde
20/02/2017

Fint produkt - Passede dog ikke i skabet

Jeg købte disse, til mit skab af navnet TARP. Hullerne der er dog blevet boret forskudt af hinanden. Hylden, der fulgte med skabet, og de øverste huller hertil, passede fint, men alle andre var forskudt, så nu har jeg skæve hylder :( Meget ærgeligt!

Skrevet af: By: Esbjerg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
30/08/2016

hyldekøb

Tilfreds med varen, passede til skabet

Skrevet af: By: 9490 Pandrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
05/08/2018

super pevné

super pevné

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Milín Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/03/2016

Hyllypakkaus

Juuri passeli lisähyllypaketti tarpeisiini. Helppo asentaa paikoilleen mukana olleiden osien kanssa.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: Nummela Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/03/2019

Great product!

Nice shelves, nice white color, solid structure. Very happy

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Amsterdam
01/03/2018

Piękna

Bardzo ładna połyskliwa zasłona

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: By: Sopot Alder: 25-34 Køn: Kvinde
23/11/2018

Bra

Lätta att montera. Bra hyllplan helt enkelt

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Dorotea Alder: 35-44 Køn: Kvinde
06/10/2015

Bra

Bra hylla till bra pris

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Norrbotten Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.