Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hylder SATTRUP 98x52 2 stk. eg

Varenummer: 3672216

Hylder SATTRUP 98x52 2 stk. eg

  Pr. pk. 250,-

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Udtræk Nej
Størrelse samlet Bredde: 98 cm, Højde: 2 cm, Dybde: 52 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 53 cm, Længde: 101 cm, Højde: 4 cm

Alle kundeanmeldelser

 
10 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
06/03/2017

passer ikke ind i skabet og mangler dele

passer ikke ind i skabet med de små dutter der skal i som der så kun var halv delen af hvad der skulle bruges. hylderne er også kun en plade, altså uden små hakker der laver en pæn finish på hylden og så den sidder fast. da vi skulle bruge flere små dutter mailede vi til dem (købt online) og fik svar 4 dage senere om at vi kunne gå i butikken og få nogle flere.. men da hylderne var forsmå til at kunne lægge løst på disse dutter havde vi skruet nogle alm skruer i og det virker fint...

Skrevet af: By: Herlev Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/04/2018

Makkelijk te installeren

4 houdertjes per plank in de kast steken, de plank erop schuiven en klaar! Planken zijn stevig en kunnen redelijk wat gewicht dragen

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Oostende Alder: 25-34 Køn: Mand
28/11/2017

Police

Skvělá doprava. Komunikace s doparvcem je hodně příjemná, Objednané zboží příjde vdný termín, což hodně dobré.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Praha, Černý Most Alder: 15-24 Køn: Mand
17/01/2019

polica za ormar

zadovoljna

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

Skrevet af: By: satnica đakovčka Alder: 35-44 Køn: Kvinde
08/11/2018

tökéletes

Jó minőségű. Tökéletesen passzol az itt vásárolt szekrényhez.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: By: Fertőd Alder: 25-34 Køn: Kvinde
21/04/2018

Pontos, tartós

Pontosan illeszkedik a szekrénybe, teherbírása megfelelő

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: By: Eger
14/10/2017

Mooi passend

Práchtige, zware planken die exact passen in de linnenkast!

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Enschede Alder: 55-64 Køn: Mand
27/11/2017

Konieczne wyposażenie

Półki bardzo porządne i idealnie pasujące do szafy SATTRUP S200 z oferty sklepu. Moim zdaniem powinny być już w standardowym zestawie szafy zamiast 1 drążka :) Montaż dziecinnie łatwy jak już się uda złożyć całą szafę :) Jedyne co to mogły by być wyżłobienia na bolce.

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: By: Wrocław Alder: 25-34 Køn: Mand
22/08/2017

Wszystko super

Szybka dostawa do domu, dobra jakość

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: By: Gorzów Wielkopolski Alder: 35-44 Køn: Kvinde
08/11/2018

Полиці

Гарні полиці. Підійшли чітко

Oprindeligt skrevet på jysk.ua

Skrevet af: By: Синельникове Alder: 25-34 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.