Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab VEDDE 219x209 m/spejl hvid

Varenummer: 3689771
PLUS

Skab VEDDE 219x209 m/spejl hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2999,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 10 hylder og 2 bøjlestænger. B219 x H209 x D61 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
MDF
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast, Spejlglas
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Hængslede låger
Inklusiv 2 bøjlestænger 10 hylder, 4 låger
Størrelse samlet Bredde: 219 cm, Højde: 209 cm, Dybde: 61 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 68 cm, Længde: 223 cm, Højde: 80 cm
Vægt 173 kg
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
10 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/01/2019

Super flot og nemt at samle

Det var super at samle når man er to om det. Meget flot og robust!

Skrevet af: By: Holbæk Alder: 15-24 Køn: Kvinde
01/12/2018

Super

Super flot skab!

Skrevet af: By: Skævinge Alder: 25-34
18/11/2018

Lort lort lort

Hvis man kunne give 0 stjerner eller derunder, gik jysk det.. Første gang jeg skulle hente mit bestilte skab, var det i stykker. Da der kom et ny, var det også i stykker flere steder. Tredje gang var det også i stykker. Til sidst fik de at vide at de kunne hente deres lort, og jeg ville have mine penge tilbage. Pisse dårlig oplevelse. Der går MEGET længe inden jeg handler i jysk igen, hvis jeg overhovedet gør det.

Skrevet af: By: Skive
26/08/2018

Fint skab, men forkerte mål

Rigtig fint skab. Men det er desværre ikke de rigtige mål der er skrevet på hjemmesiden. Der står at det er 197cm højt, men da vi fik det hjem og det skulle samles var det 208cm i højden. Så det var et rigtigt fint skab, men det kunne desværre ikke rejses.

Skrevet af: By: Nakskov Alder: 15-24 Køn: Kvinde
20/01/2019

Solide kast

Stevige kast, prijs kwaliteit zeker in orde. In mekaar zetten ging vrij vlot met plan erbij. Spijtig dat er een kleine beschadiging zit aan één van de deuren. Voor de rest dik in orde.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Willebroek Alder: 35-44 Køn: Kvinde
20/09/2018

Super kast, teleurstellende levering

Met de kast zelf is totaal niks mis, is perfect op elke manier! Enkel de levering door post NL was totaal niet zoals het hoorde, je were belazerd waar je zelf bij stond.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Antwerpen Alder: 15-24 Køn: Kvinde
18/01/2019

Super mooie kast

Zit er mooi uit, genoeg ruimte

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: IJmuiden Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/01/2019

Supermooie kast

Bij levering ontbrak een doos waar later uit bleek dat daar 2 deuren in zaten. Post nl meldde bij levering dat die doos zo beschadigd was dat ze die niet mee hadden genomen.En in1 doos was de spiegeldeur beschadigd. Klantenservice Jysk heeft alles super opgelost en 1 week later kwam de nieuwe spiegeldeur en de ontbrekende deuren in goede conditie aan. Erg blij met deze supermooie kast

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Ijmuiden Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/02/2019

Veldig fornøyd!

Kjempefint skap! Men det beste var alle de hyggelige ansatte på jysk! Fantastisk kundeservice!!!

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: By: 9006 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
22/11/2018

LOVE!!!!!

Absolutely love this wardrobe. Took my partner and father in law 6 hours to build, but the end result was worth the wait..

Oprindeligt skrevet på jysk.co.uk

Skrevet af: By: Hednesford Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.