Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab VEDDE 166x197 m/spejl hvid

Varenummer: 3659438
PLUS

Skab VEDDE 166x197 m/spejl hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2299,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med 3 låger. Skabets indretning: 6 hylder og 2 bøjlestænger. B166 x H197 x D53 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast, Hærdet glas
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller
MDF
-plade.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve Hvid
Udtræk Nej
Type Hængslede låger
Inklusiv 2 bøjlestænger 6 hylder, 3 låger
Størrelse samlet Bredde: 166 cm, Højde: 197 cm, Dybde: 53 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 61 cm, Længde: 199 cm, Højde: 33 cm
Antal kolli 5

Alle kundeanmeldelser

 
150 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/01/2019

Meget dårlig samlevejledning

Flot skab, når det er samlet.. Men totalt dårlig samlevejledning. Hvis vi havde fulgt den. Ville det ha’ været umuligt at rejse det for 2. Der skal fire små skruer i soklen, som ikke giver mening? Vedde med 4 skabe, er lettere at samle. Hvis det med 3 skabe, kunne samles stående som det med 4, ville det være muligt at samle i mindre rum.

Skrevet af: By: Holmegaard Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/11/2018

Stabilt skab med god plads

Skabet er stabilt og godt indrettet med masser af plads, både hvad angår hylder og bøjestænger. Spejlet er dejlig stort. Rimelig let at samle.

Skrevet af: By: Langå Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/09/2018

flot skab

nemt at samle, når bare man følger vejledningen

Skrevet af: By: Kværndrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
25/06/2018

Pænt skab

Vildt svært at samle, numrene passede flere steder ikke med tegningerne på manualen og flere dele var slet ikke nummererede. Men pænt, da det var samlet.

Skrevet af: By: Herlev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
24/06/2018

Okay til prisen

Utrolig svær at samle - men det kan lade sig gøre. Ifht. prisen er det et fint skab.

Skrevet af: By: Esbjerg
24/06/2018

Anmeldelsw

Kan være en udfordring for parforholdet med en tilpas hidsigprop til en mand. Skabet er svært at samle og dette kam give visse udfordringer andre steder end ifb med skabet fordi han har været sur en hel uge efter

Skrevet af: By: Aars Alder: 15-24 Køn: Kvinde
18/06/2018

Fint Skab

Et skab der kræver tålmodighed og betænksomhed når det skal samles, samling tog ca 4 timer og 1 time når det ved justering af skabs låg i højre side fandt dog ud af at det var på grund af at lågen var skæv i toppen. Der ud over var det svært at samle når dele der er nummer på er sat forkert det giver lidt udfordring og det opdage jeg 2 gange under samling men et pænt skab og er fint til freds med det...

Skrevet af: By: Brønderslev Alder: 35-44 Køn: Mand
17/04/2018

flot skab

jeg synes det et flot skab , nem og rengøre, det tog mig 4 timer og lave Det, det virkelig fedt der numre på delene , så man kan overskue hvordan og hvorledes tingene hænger sammen. Det eneste jeg er godt træt af, er bunden af skabet, der sidder en løs del så man ik rigtig ka skub skabet før den del falder ud,

Skrevet af: By: Brabrand Alder: 35-44 Køn: Kvinde
29/01/2018

Defekte hængsler

Skabet er i og for sig rigtig fint. Desværre kunne det ene skab ikke sættes på, da hængslerne var defekte - kunne tydeligt ses ift. hængslerne på den låge der fint kom på. Heldigvis fungerer det også fint med spejl og en låge.

Skrevet af: By: Gram Alder: 25-34 Køn: Mand
24/01/2018

Pænt skab

Svært at samle. Manglede nummer på flere af delene

Skrevet af: By: 8740 Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.