Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab TARP 151x201 eg

Varenummer: 3698059

Skab TARP 151x201 eg

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2199,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B151 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Skydedøre
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre
Størrelse samlet Bredde: 151 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 68 cm, Længde: 209 cm, Højde: 31 cm
Antal kolli 5

Alle kundeanmeldelser

 
47 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/07/2016

Super dejligt skab

Rigtig dejlig stort og flot skab til fornuftige penge. Har haft skabet i ca 6 måneder og har ikke fortrudt det overhovedet. Passer perfekt til opbevaring af mange forskellige ting hvis du vil havde det gemt af vejen på. At du selv kan bestemme indretningen i skabet med hylder eller skuffeindsats synes jeg er en stor fordel, for så kan det passe ind til ens behov. Skydedøre specielt dejlig når man har bjælker og lavt til loft. Vejledning var nemt at forstå.

Skrevet af: By: Lemvig Alder: 25-34 Køn: Kvinde
08/03/2016

Flot, men...

Flot skab, når det er samlet. Vi fulgte samlervejledningen 100% Vejledningen er let at forstå. -Samling af bagbeklædningen kan udvikles. Lågerne er heller ikke gennemtænkte. ..blokerer for hinanden så de mangler 10 cm i at kunne åbnes helt., hvilket ikke har praktisk betydning med mindre man har tilkøbt softclose og skuffer. Men flot .. Det er det

Skrevet af: By: Rødding Alder: 45-54
28/07/2015

Godt skab

flot og god kvalitet...

Skrevet af: By: Hvidovre Alder: 25-34 Køn: Mand
09/04/2015

Godt skab nem at samle

Et fornuftigt skab til prisen, det er lidt uhensigtsmæssigt med hylden i toppen, ville foretrække at hylden ikke var der, dette ville give bedre muligheder for at sætte skuffer eller kurve i den nederste del.

Skrevet af: By: Veksø Sjælland Alder: 55-64 Køn: Mand
01/04/2015

Solidt skab

Det er et lækkert skab - man skal dog have masser af god tid når man skal samle det:-)

Skrevet af: By: Lynge Alder: 25-34 Køn: Kvinde
11/02/2015

Flot skab, men...

Flot, men pænt besværligt at samle. Med extra hylde og skuffeindsats kan der ikke hænge kjoler og lange frakker.

Skrevet af: By: 2500 Alder: 35-44
23/12/2016

Гардероб

Удобен, красив и с достатъчно място да побере всичко.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Пловдив Køn: Kvinde
16/07/2015

гардероб

Супер практичен артикул,а и цената е по джоба на всеки,който си търси гардероб

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Забърдо Alder: 45-54 Køn: Mand
24/03/2018

Nejhorší nákup mého života

Neúplná dodávka zboží. V boxu 3/5 chyběly dva kusy z pěti a to nejtěžší. Nadepsaná váha cca 35kg, skutečnost 10kg. Řešení reklamace- posíláme celou skříň a vyber si (na ulici rozbal a zabal) co potřebuješ a zbytek odvezou zpět. Vašemu obchodu se příště zdaleka vyhnu.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Tučapy Alder: 55-64 Køn: Mand
13/01/2018

SKŘÍŇ TARP 151×201 POSUVNÉ DVEŘE DUB

Super, naprostá spokojenost, dokoupila jsem si ještě zásuvky a police

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Kroměříž Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer