Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab TARP 120x201 eg

Varenummer: 3698058

Skab TARP 120x201 eg

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1699,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B120 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Skydedøre
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre
Størrelse samlet Bredde: 120 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 64 cm, Længde: 209 cm, Højde: 28 cm
Antal kolli 4
Yderligere info Soft-close kan tilkøbes.

Alle kundeanmeldelser

 
34 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
13/01/2019

Fint skab

Er blevet meget glad for skabet der fungere som det skal. Største udfordring er at alle skruer mm. er samlet i en fælles pose så samlingen af det tager tid og en masse tålmodighed.

Skrevet af: By: 4370
23/03/2018

Super service

Super service, god kvalitatet

Skrevet af: By: Bjerregrav Alder: 55-64 Køn: Kvinde
12/03/2017

pænt skab

meget flot og stabilt skab der virkelig er let at indrette med hylder og skuffer .let at samle

Skrevet af: By: grenaa Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/04/2016

Godt skab til den pris

Jeg kan kun sige godt om det skab, det køre fint og er nemt at samle

Skrevet af: By: Solrød Alder: 55-64 Køn: Mand
10/03/2016

Vakkelvornt og larmende

Skabet er pænt, men kvaliteten er under al kritik. Når man bruger skydedørene lyder det som et gennemkørende godstog og skabet ryster som var der jordskælv. Ville ikke give det til min værste fjende.

Skrevet af: By: Kgs. Lyngby Alder: 25-34 Køn: Mand
12/01/2019

Tip top

Goed plan

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Lier Alder: 55-64 Køn: Mand
17/07/2015

Гардероб TARP

Много съм доволна от качеството на гардероба, изглежда много добре и е практичен ,имаше го наличен в магазина и си спестихме доста чакане при евентуална поръчка.Обслужването беше много добро и бързо.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Пловдив Alder: 25-34 Køn: Mand
01/10/2015

Dobra skrina

Sestra si ju kupila a je s nou velmi spokojna

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Ostrava Alder: 25-34 Køn: Mand
01/05/2018

Gyerekszoba dísze

Kis méretű tolóajtósat csak itt találtunk. Akciósan, ingyen házhoz szállítással, igen jó áron hozzájutottunk. Gyerekszobába vettük. Nagyon tetszik az egész családnak. Mi az egyik oldalát bepolcoztuk. A finoman zárodó ajtószerkezet is szuper jó, azt is vettünk hozzá. Egy kis szépséghibája van, hogy a tolóajtó fogantyúja a rajta lévő védőfólia ellenére is több helyen karcos volt. Ennek ellenére nem az utolsó jyskes bútorunk.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: By: Zalaegerszeg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
10/04/2018

Ok rendben volt minden

Szuper rendben volt minden

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: By: Taszár Alder: 55-64 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer