Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab NAUTRUP 100x200 hvid/eg

Varenummer: 3659472
PLUS
KAMPAGNE

Skab NAUTRUP 100x200 hvid/eg

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

  Pr. stk. 1350,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 2 hylder og 1 bøjlestang. B100 x H200 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg, Hvid
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 2 hylder, 2 låger, 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 100 cm, Højde: 200 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 208 cm, Højde: 28 cm
Vægt 107 kg
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
71 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/01/2019

Gedigent skab til prisen

Nautrup SKABET ER ET FLOT VÆRELSESSKAB, NEMT AT SAMLE EFTER EN UDFØRLIG VEJLEDNING. DOG KNIBER DET MED AT FÅ PLADS TIL AT HÆNGE BØJLER I SKABET HVIS DET SKAL KUNNE LUKKES.

Skrevet af: By: Nordborg Alder: Over 65 Køn: Kvinde
22/01/2019

Fint skab - svært at samle

Skabet ser godt ud og er praktisk. Men alt for svært at samle. Man kan ikke skrue nogle af skruerne i, uden at træet flækker ( gælder for alle jysk møbler) hjulene på skufferne er svære at montere

Skrevet af: By: Tinglev Alder: 35-44 Køn: Mand
17/01/2019

Skønt skab

Skal lige have rettet låger, og så er det perfekt . Kom med skade på kasserne fra fragt manden, jysk gav et lille nedslag , så alt i alt tilfreds

Skrevet af: By: København Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/06/2018

Garderobeskab

Rigtig godt skab. Måske lidt smalt i dybden. Ikke rigtig plads til overtøj. Men mulighed for at lave det om til hyldeskab. Håndtag er skarpe. Dem har vi skiftet ud med runde knopper af hensyn til børnebørnene

Skrevet af: By: Gørding Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/05/2017

Fantastisk skab

Sød betjening en skade i pakken besked sendt før afhentning og et afslag i prisen ubeklageligt kan kun anbefale jysk i Brønderslev

Skrevet af: By: Brønderslev Alder: 45-54 Køn: Mand
19/01/2017

meget for pengene

Nemt at samle og man får kvalitet for sine penge.

Skrevet af: By: Silkeborg Alder: 45-54 Køn: Mand
21/12/2016

Fint skab

Flot skab i god lidt kraftig kvalitet. Forholdsvis nemt og overskueligt at samle.

Skrevet af: By: Roskilde Alder: 35-44 Køn: Kvinde
12/12/2016

Super god service

God kvalitet , priser og service. Altid en fornyelse

Skrevet af: By: Kbh Alder: 55-64 Køn: Kvinde
22/08/2016

Super fint skab

God kvalitet til en billig pris

Skrevet af: By: Gaten Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/07/2016

skab

godt robust skab der er egnet til børneværelset. De 2 nederste skuffer kan bruges til legetøj.

Skrevet af: By: skævinge Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.