Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab MARKSKEL 212x210 hvid/eg

Varenummer: 3689879

Skab MARKSKEL 212x210 hvid/eg

  Pr. stk. 3699,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner og MDF. Skuffer med fuldt udtræk. Skabets indretning: 8 hylder og 1 bøjlestang. B212 x H210 x D61 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
MDF
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid, Eg
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 1 bøjlestang 8 hylder
Størrelse samlet Bredde: 212 cm, Højde: 210 cm, Dybde: 61 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 65 cm, Længde: 216 cm, Højde: 9 cm
Vægt 171 kg
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
19 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/11/2018

Ok skab

Det er en rigtig sæd og pænt skab, men jeg har været meget overrasket om hvor tynde pladerne er... Vi har lige samlet det og vi må se hvor meget det holder...

Skrevet af: By: Hasle Alder: 25-34
22/09/2018

Ret nemt at samle, stabilt og pænt

Dejligt alle elementer er mærket med nummer, og alle samle dele er pakket i hver sin pose, også med et nummer på. Jeg samlede skabet alene og have kun hjælp, da det skulle rejses. Fin samlevejledning som ikke er svær at følge. Et pænt og robust skab.

Skrevet af: By: Korsør Alder: 55-64 Køn: Mand
16/09/2018

Skab

Skab markskel er et rigtigt godt skab

Skrevet af: By: København Alder: 55-64 Køn: Kvinde
24/10/2018

Прекрасен гардероб

Голям и просторен гардероб, качество топ! Изглежда прекрасно в спалнята ми. Горещо препоръчвам всички мебели от серията!

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Пловдив Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/11/2018

...

Odličan, lako se sklapa, prostora dost, stabilan. Sve preporuke

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: By: Banja Luka Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/01/2019

Skříň

Velmi milé překvapení , jak kvalitou materiálu tak svojí stabilitou i vzhledem

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: kRAKOVANY Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/08/2018

skříň MARKSKEL

Dodání v předem dohodnutém termínu, návod na sestavení skříně velice přehledný, všechny díly i součástky označené, ve dvou jsme ji bez problémů sestavili. V reálu skříň vypadá ještě o něco lépe než na fotografiích :-)

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Rakovník Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/11/2018

vaatekaappi

Aivan upea ja toimiva/tilava vaatekaappi. Selkeät ohjeet mutta silti aika iso homma kasata.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: 37560 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/10/2018

Kaunis kaappi

Kaunis ja tilava kaappi, mutta kootessa huomattiin, että toisen keskimmäisen kaapinoven kiinnittäminen oli sula mahdottomuus, sillä kiinnitysreiät ovessa eivät täsmänneet saranoiden kohtiin. Onneksi saatiin asia itse helposti korjattua poraamalla uudet reiät oikeisiin kohtiin..

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: Savonlinna Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/09/2018

Četverokrilni ormar

Ormar je prostran, dovoljan za dvoje i dosta čvrst. Upute za sastavljanje su jasne, nas troje smo ga složili za manje od 2 sata. Lijep je izvana i iznutra.

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

Skrevet af: By: Varaždin Alder: 25-34

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.