Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab MANDERUP 128x199 eg

Varenummer: 3620887

Skab MANDERUP 128x199 eg

  Pr. stk. 1999,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 8 hylder og 2 bøjlestænger. B128 x H199 x D53 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
MDF
,
Melamin
, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Hængslede låger
Inklusiv 2 bøjlestænger 8 hylder, 3 låger
Størrelse samlet Bredde: 128 cm, Højde: 199 cm, Dybde: 53 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 54 cm, Længde: 200 cm, Højde: 13 cm
Antal kolli 5

Alle kundeanmeldelser

 
63 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/08/2018

Samle skab

Super flot skab. Men svært at samle (som nybegynder). Jeg fik hjælp af en erfaren, men lågerne tog os mindst en time at sætte på, og det er som om de stadig ikke passer ordenligt, uanset hvor meget vi prøver at justere dem..

Skrevet af: By: København Alder: 15-24 Køn: Kvinde
14/05/2018

Skab

Skabet døre hænger ik sammen, de er ikke lige lange med hver rum, vi har måtte tage den midter dør af så det så bedre ud, da alle 3 døre var på så var den midterste dør for kort til at nå enden af den næste dør. Absolut ikke tilfreds med dette produkt, men modellen er flot , bare ærgerligt at have et skab man allerede er utilfreds med desværre. 4 stjerner for udseende på billede , derhjemme hos os som det er nu så det 1 stjerne.

Skrevet af: By: Kbh s Alder: 15-24 Køn: Mand
03/04/2018

Et garderobeskab i småbidder

Pakken leveret til tiden, fint emballeret. Skabet står der nu, næsten ok. Men ... instruktionen vedr. montering er håbløs, og skrevet af en, der i forvejen er fortrolig med processen. Den burde have været redigeret af en, der skal samle skabet for første gang. Det færdige produkt er ok, med småproblemer p.g.a. uheld undervejs, forårsaget af tolkningsproblemer.

Skrevet af: By: Kerteminde Alder: Over 65 Køn: Mand
10/02/2018

dejligt skab

nemt at samle, god og hurtig levering af venlige folk

Skrevet af: By: københavn Alder: 55-64 Køn: Kvinde
09/11/2018

гардероб

Практичен,доставен навреме,с добро качество!!!...продължавайте така,на верният път сте!!!

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: дупница Alder: 35-44 Køn: Mand
27/09/2018

Разочарование

Изключително много съжалявам, че заради преместването с мъжа ми отворихме гардероба сега, той е почти сглобен, останаха само вратите, които обаче не могат да се сложат понеже имаме само три панти в комплекта(липсват шест).Да проверих кашоните и боклука, просто липсват, прекрасен завършек на надеждите ми да си подредя дрехите. Много съм разочарована

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: София Alder: 25-34 Køn: Kvinde
17/10/2017

Купих си го

Не съжалявам. Много е стабилен, Харесва ми.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: София Alder: 55-64 Køn: Kvinde
30/06/2018

Loše zamišljen dizajn

U teoriji, ormar bi trebao dobro izgledati. Da bi se to postiglo, radi specifičnog uklapanja, potrebno je svaki element izvesti besprijekorno. Što nije slučaj. Danima sam isti pokušavao sklopiti, a da izgleda zadovoljavajuće, i tek nakon određenih stolarskih intervencija ormar je u funkciji. Ali i dalje izgleda daleko od željenog. Prethodno sam otišao u radnju, i kad sam vidio da i tamo nije sklopljen kako treba... Nažalost, uzeo sam ne jedan, nego dva ista ormara.

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: By: Sarajevo Alder: 35-44 Køn: Mand
05/02/2018

Ormar

Zadovoljan cijenom i proizvodom (artiklom)

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: By: Livno
04/02/2019

Skrin

Pěkná vše sedí montáž 2 lidi cca 2 hod

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Vys. Mýto Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer