Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab ONSTED 250x221 m/spejl hvid

Varenummer: 3618917

Skab ONSTED 250x221 m/spejl hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 4499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skydedøre med soft-close. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B250 x H221 x D63 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Skydedøre
Lågefunktion(er)
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre,
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Størrelse samlet Bredde: 250 cm, Højde: 221 cm, Dybde: 63 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 255 cm, Længde: 75 cm, Højde: 37 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
28/12/2018

Flott skap

Forholdsvis omfattende montering som krever at man følger godt med hele tiden. Skapets kvalitet svarer til forventningene.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Stian By: Hemsedal Alder: 35-44 Køn: Mand
24/08/2018

Incantata

Comanda a sosit mai repede decat a fost estimat, ceea ce m-a bucurat. Sifonierul l-am montat usor, conform instructiunilor. Recomand

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: Giorgiana By: Bucuresti
14/07/2018

Superb

Superb

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: mihai By: bucuresti Alder: 25-34 Køn: Mand
12/08/2018

Inget vidare

När jag mottog mitt paket och öppnade dem så var det många delar som var skadade och det såg nästan ut som att garderoben hade varit använd tidigare och sedan blivit nedmonterad och sålf till mig, Det är märken lite överallt som jag inte har åstadkommit och det är även en spricka i min spegeldörr. Jag köpte denna garderob för att göra om i mitt rum men nu vill jag inte ens vara i rummet längre för blir bara ledsen av se garderoben då jag har lagt undan pengar för att köpa den

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: William Welther By: Göteborg Alder: 15-24 Køn: Mand
Jysk Svar fra JYSK

Hej William! Vad tråkigt att läsa att du inte är nöjd med din garderob. Hör av dig till din närmsta butik eller skriv in till kundserviceSE@jysk.com så undersöker vi gärna hur vi kan hjälpa dig vidare. Med vänlig hälsning, Sari

29/07/2018

Skofja loka

Slaba kvaliteta izredno zahtevna montaza.

Oprindeligt skrevet på jysk.si

Skrevet af: Zig By: Skofja loka Alder: 25-34 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer