Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab ONSTED 250x221 hvid højglans

Varenummer: 3618916
GOLD
KAMPAGNE

Skab ONSTED 250x221 hvid højglans

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

  Pr. stk. 3000,-
 
anmeldelse(r)

Højglans. Skydedøre med soft-close. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B250 x H221 x D63 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid højglans, Hvid
Type Skydedøre
Lågefunktion(er)
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre,
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Størrelse samlet Bredde: 250 cm, Højde: 221 cm, Dybde: 63 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 255 cm, Længde: 75 cm, Højde: 26 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/05/2018

Ville aldrig anbefale til andre

Det var en meget pædagogisk samlevejledning (og jeg har samlet mange skabe fra eksempelvis Ikea). Derudover virker skabet meget billigt. De hvis stål profiler som håndtag bliver ridset bare man kigger dem. Og skydelågerne bliver ved med at hoppe ud af deres skinne så man ikke kan lukke ordentligt på trods af at jeg har tilpasset højden og låst den i hængslet. Det gode er størrelsen og de ekstra ting, som kan tilkøbes. Er for eksempel super glad for de skuffer som vi købte med. Men selve skabet er ikke et godt køb.

Skrevet af: By: Glostrup Alder: 35-44 Køn: Kvinde
29/03/2018

Stort og praktisk

Købte dette skab hos Jysk. Lidt af et projekt at samle men super stort og fedt skab! Kan kun anbefale det til alle. Det er derudover også et pænt skab og i mit tilfælde går det næsten helt op til loftet hvilket udfyldte mine krav!

Skrevet af: By: Aalborg Alder: 15-24 Køn: Mand
18/05/2018

tegenvaller

kast niet op juiste afspraak dag geleverd. Pakket bestond uit 8 delen, deel 8 werd niet geleverd. Dit deel kwam 2 weken later. Niet voldoende schroeven én verkeerde schroeven in het pakket aanwezig. Kast was beschadigd. Bij een nabestelling, inzetstuk, was een plank door midden gebroken.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Hengstdijk Alder: 45-54 Køn: Mand
23/03/2018

Tevreden

Goede instructies meegeleverd. Alle onderdelen waren compleet. Alles was in goede conditie op de handgrepen na. Daarvan was de lak licht beschadigd op een paar plekken. Jysk was wel bereid om nieuwe grepen te leveren maar daar wilde ik niet op wachten dus heb ik zelf debeschadigde plekjes met wit geverfd.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Nederland Køn: Mand
02/04/2019

Nespokojnosť

Od produktu v kategórií GOLD by som očakával oveľa vyššiu kvalitu. Ak je kategória GOLD najvyššia kvalita tak si neviem predstaviť čo predstavujú ostatné, nižšie kategórie. Skriňa prišla už od výroby poškodená. Veľa častí bolo poškriabaných, odlomených alebo odštiepených. Určite neodporúčam a už vôbec nie za takú cenu.

Oprindeligt skrevet på jysk.sk

Skrevet af: By: Bytča Alder: 25-34 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer